Férfikollekciójával sokkol a világmárka - Fotók!

férfi Gucci ruhakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük: ennél borzalmasabb ruhakollekciót már rég nem láttunk. Persze, ha elvonatkoztatunk attól (és el is kell) hogy a a szetteket viselésre tervezik, és kortárs művészetként fogjuk fel, amit látunk, máris egészen más megvilágításba kerül a kollekció. 

Néhány nappal ezelőtt mutatták be az egyik világmárka őszi-téli férfikollekcióját. A képeket nézegetve elsőre az jutott eszünkbe, hogy ezeket az összeállításokat akár egy 12 éves gyerek is tervezhette volna, de hát Picasso festményeit nézve is sokan mondják: "ilyet én is bármikor tudok".

A fotósorozat ellepte a világhálót, a kommentelők pedig már amiatt is ráncolták a szemöldöküket, hogy miért adtak egy férfira forró bőrnacit, de a rózsaszín térdig érdő télikabát és a hozzá kitalált kék tréningnadrág látványára megvilágosodott a műélvező:

ez a kollekció nem nekünk - mármint azoknak, akik számára a ruha funkcionális darab - készült.

/1706/N_kne20176510486

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.