Amber Rose a nemi szervével üzen: Fotók!

modell Amber Rose nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen kihívást indított a közösségi oldalán Amber Rose: különféle tárgyakkal eltakarva mutogatja a nemi szervét. De mi a célja ezzel a furcsa szokással?

#AmberRoseChallenge néven indította útjára a különleges kihívását a szexi modell. A 33 éves sztár közösségi oldalán beszámolt arról is, hogy bizony nem ok nélkül próbálja még inkább felhívni magára a figyelmet:

A feminizmus nevében szólalt fel, illetve amellett, hogy ne társadalmi normáknak megfelelve alakítsuk a megjelenésünket.

Véleménye szerint mindenkinek joga van úgy kinézni, ahogy jól érzi magát. Függetlenül attól, hogy ez megszokott-e vagy sem. Senki nem szólhat bele abba, hogy milyen ruhákat öltünk magunkra, ahogy abba sem, hogy mikor és hol szőrtelenítjük a testünket.

Íme a lány, aki egy éve nem szőrtelenít: Fotók!

Morgan Mikenas egy évvel ezelőtt határozta el, hogy többé nem szőrtelenít. Egyesek undorítónak tartják emiatt, mások pedig azt gondolják, hogy felszabadító lehet így élni: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.