Szexi fotót villantott Gáspár Evelin

fotó szexi Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egy újabb szexi fotóval kápráztatta el a követőit. A legújabb képén még melltartót sem visel.

Gáspár Evelin egyre több forró fotót tölt fel a közösségi oldalára. Nemrég Olaszországból posztolt erotikus képeket az Instájára, előtte pedig az edzőtermi szerkójában villantotta meg az egyre vékonyodó testét.

Most pedig egy újabb szexi felvételt mutatott a rajongóknak. A fénykép egyszerre erotikus és elegáns, sejtelmes hatást kelt a nézőkben, egy dolog azonban teljesen biztos: az idősebbik Gáspár-lány ezúttal sem visel melltartót.

Nyilván ennek is köszönhető, hogy ekkora sikert arat a követői körében, hiszen egy nap alatt több, mint 2500 kedvelést kapott.

Hétvégi laza szett @principe_budapest @mcq

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin megmutatta a társát, aki mindig mellette van

Nem titok, hogy Evelin is időnként problémákkal küzd, de szerencsére sosem magányos: a társa mindig mellette áll, és vele természetesen nagyon szívesen fotózkodik Győzi lánya.

Amber Rose a nemi szervével üzen: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170611-amber-rose-uzent-a-vilagnak.htmlHihetetlen kihívást indított a közösségi oldalán Amber Rose: különféle tárgyakkal eltakarva mutogatja a nemi szervét. De mi a célja ezzel a furcsa szokással? TrendOrigoGyönyörű menyasszony volt Jessica Chastain: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170611-ilyen-csodas-menyasszony-volt-jessica-chastain.htmlSzombaton mondta ki a boldogító igent Jessica Chastain és Gian Luca Passi de Preposulo Olaszországban. A színésznő fantasztikusan nézett ki: Fotó! TrendAFPGömbölyű fenékkel nyaral Varga Viktor: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170611-gombolyu-feneket-mutatott-varga-viktor.htmlVarga Viktor egy igazán különleges fotóval kápráztatta el a követőit: nem akartunk hinni a szemünknek.TrendOrigoÍgy néz ki Kimi Raikkönen felesége smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20170611-kimi-raikkonen-felesege-smink-nelkul.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Minttu Raikönnen nemrég életet adott második gyermekének. A sztármama testén persze egyáltalán nem látszik, hogy nemrég szült, bámulatos alakját pár héttel a szülés után közzé is tette. Most pedig sminknélküli fotót is posztolt. TrendOrigoDobó Kata új hajszínre váltott?http://www.life.hu/trend/20170611-dobo-kata-uj-hajszinre-valtott.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint hajszínt váltott a magyar színésznő.TrendOrigoMagyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170609-heti-trendjelentes-szerepel-benne-carrie-underwood-nicole-kidman-diane-keaton.htmlA hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.