Angelina Jolie vörös hajra váltott: Fotó!

Forrás: AFP/Jewel Samad -
frizura vörös haj Winona Ryder Angelina Jolie hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie legújabb fotójától teljesen el vagyunk képedve: nem számítottunk rá, hogy a szexi színésznő frizurája ekkora változáson fog átesni. 

Közös fotót posztolt Winona Ryder és Angelina Jolie. A két gyönyörű színésznő most is a legjobb formáját hozta, de Angelina ezúttal olyan arcát mutatta, amitől kissé meglepődtünk.

Az új felvételen a többgyermekes édesanya ugyanis vörös hajjal tündököl, ami elég erőteljes váltás az eddig megszokott sötétbarnához képest.

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Bizonyára nem ok nélkül eszközölt ilyen durva hajszínváltást, hiszen ez a világos szín nagyon hűvössé, szigorúvá varázsolja a 42 éves sztár amúgy is karakteres arcát.

Ez történt Angelina és Brad között a végzetes repülőúton

Angelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.