Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áron

Forrás: Moni’s Premium Brand Store -
öltözködés Szilágyi Áron stílus óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl.

Egy férfi számára talán az óra az egyetlen kiegészítő, amit napi szinten visel. Te is így vagy ezzel?

Abszolút osztom ezt a véleményt, nálam is az óra az egyetlen ékszer, amit viselek. Sokszor még a páston is: a bal kezemen hordom, nem zavar a mozgásban, hiszen a jobb kezem „dolgozik". A vívás eleganciájához jól passzol az óra, komoly hagyománya annak, hogy a vívók verseny közben is viselik.

Nálam is az óra az egyetlen ékszer, amit viselek Forrás: Moni’s Premium Brand Store

Milyen stílusú órák tetszenek?

Alapvetően a sportosan elegáns órákat szeretem, ezek állnak hozzám a legközelebb, hiszen alapvetően ilyen stílusban öltözködöm. Szeretem azokat az órákat, amelyek jól mutatnak a sportos, de civil szettekhez és az elegánsabb ruhákhoz is.

Az mondják, az óra elárulja viselőjéről, hogy milyen típusú ember. Szerinted a te órád mit mond el rólad?

Nem tudom, de az biztos, hogy mindenhová pontosan érkezem, ez pedig az órámnak köszönhető.

Azt mondják, az óra elárulja a viselőjéről, hogy milyen típusú ember Forrás: Moni’s Premium Brand Store

Más kiegészítőket szoktál hordani?

Olyan kiegészítőket, amelyeknek funkciója van, például a víváshoz és erőnléti edzésekhez táskát, az elegánsabb ruhákhoz övet. Egyébként abszolút nem aggatom magamat tele kiegészítőkkel, abban hiszek, hogy a kevesebb több.

Legtöbbször a páston látunk, így szinte nem is tudjuk, hogy milyen stílusban öltözködsz. Mesélnél erről?

A hétköznapokban elég lazán öltözöm, kényelmes ruhákban vagyok, mivel sokat vagyok úton az edzések, az egyetem és az egyéb elfoglaltságaim között. Emellett nagyon sok meghívásom van a közönségtalálkozótól a sajtóeseményeken át a szponzori rendezvényekig és ünnepségekig. Mindig az esemény határozza meg az öltözetem, ha tehetem, akkor a sportosan elegáns stílust választom, mivel ez áll hozzám a legközelebb, de az sem okoz gondot, ha öltönyt és nyakkendőt kell viselnem.

Mindig az esemény határozza meg az öltözetem Forrás: Moni’s Premium Brand Store

Menyasszonyod szokott öltözködési tanácsokat adni?

Amikor eljutunk vásárolni együtt, akkor tudunk egymásnak ruhákat válogatni, javasolni, Betti is nekem, én is neki. Az előbbi azért többször fordul elő. (nevet)

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20170607-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-adriana-lima.htmlÉletem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait. TrendOrigoMagyar tervező ruháját viselte a világhírű énekesnő - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170609-heti-trendjelentes-szerepel-benne-carrie-underwood-nicole-kidman-diane-keaton.htmlA hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! TrendAFPA hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Ezért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--Ez lesz a legújabb trend? Felemás cipőkben járnak a celebek!http://www.life.hu/trend/20170508-felemas-cipokben-jarnak-a-celebek-ez-lesz-a-legujabb-trend.htmlA legújabb cipőtrend érdekes meglepetéseket hozott. Habár nem számít abszolút újdonságnak a felemás cipők viselése, hiszen az elmúlt években feltűntek egyszer-egyszer a vörös szőnyegen, most viszont újra nagy keletje lehet az extravagáns hóbortnak. TrendOrigoMém lett a 600 ezer forintos zacskóból! Még mindig az IKEA-ról koppintó divatcégen nevetnekhttp://www.life.hu/trend/20170509-mem-lett-a-600-ezer-forintos-ikeatol-koppintott-balenciaga-zsakbol.htmlNéhány hete robbant a hír, miszerint az IKEA pár száz forintért kapható kék bevásárló zacskóját koppintotta le egy luxusmárka, a Balenciaga, és közel 600 ezer forintnak megfelelő összegért árulta. A cég teljesen kinevettette magát, és ahogy az a 21. században lenni szokott, a legújabb mémőrület tárgyává vált. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.