Weisz Fanni bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanninak nincs mit takargatnia, egyszerűen mesésen fest bikiniben. A modell szerencsére olykor meg is örvendezteti rajongóit egy-egy lengébb öltözkében készült fotóval, ezúttal sem győzték dicsérni Fanni idomait.

Weisz Fanni idén már nem először mutatja meg alakját bikiniben, szerencsére már áprilisban nekivetkőzött a modell, hogy megörvendeztesse rajongóit. Ugyan akkor még nem itthon, hanem Törökországban vetkőzőtt neki, arra sem kellett sokáig várni, hogy a hazai vizekben mártózzon meg bikiniben a szépséges modell.

Fanni nemrég a Duna-parton csobbant a habokban, persze erről fotót is készített. Rajongói a képet látva nem győzték csodálni a modell testét, szinte szavakat sem találtak a szépségére. Fanni ismét bebizonyította, hogy létezik a temrészetes szépség, amit persze a követői is nagyra értékeltek!

Ezért nem beszél egymással Weisz Fanni és édesanyja

Weisz Fanni és édesanyja között megromlott a kapcsolat, nem is nagyon beszélnek egymással. Sokan a modell párját tették felelőssé, de Fanni most elmondta az igazságot! Végre kiderült, hogy ő és édesanyja miért nincsenek már jó viszonyban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.