A hírességek rémálma: a legnagyobb esések a vörös szőnyegről

Helen Mirren botlás Jennifer Lawrence vörös szőnyeg esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel Jennifer Lawrence melyik szerepéért kapta az Oscar-díjat? Ez valószínűleg sokkal kevesebbekben maradt meg, mint az, hogy mekkorát esett a színpadra vezető lépcsőn. Ebből is jól látszik, mekkora jelentősége van egy ilyen vörös szőnyeges botlásnak, amiben egyébként Jennifer Lawrence már kifejezetten visszaesőnek számít, de nem is bánjuk, mert imádjuk, ahogy ezekre a kínos helyzetekre reagál.

Jennifer Lawrence Oscar-díjas esése az egész világon címlapsztori lett, és persze a sztár is kínosan érezte magát az első pillanatokban, de később már nevetve válaszolt az újságírók kérdéseire, akik arról faggatták, hogyan esett el, és mi jutott először eszébe.

"Hogy mi jutott eszembe? Egy csúnya szó, amit most nem mondhatok ki. De f-fel kezdődik (gondolt itt a fuck szóra)" - mondta röhögve a világsztár, aki egyébként mindig viccesen reagál a legkínosabb helyzetekre is, így nem is csoda, hogy mindenki imádja, hiszen őszinte és közvetlen. Jennifer egyébként később is elesett a vörös szőnyegen, amit hasonlóan nevetéssel konstatált.

Helen Mirren korából adódóan sem tudta ennyire viccesre venni a figurát, amikor megtréfálta őt a lépcső, inkább próbált elegánsan feltápászkodni. A csodás színésznő az elmúlt években kétszer is elesett a vörös szőnyegen, valószínűleg nem fogta fel léggé hosszú estélyi ruháját, így ebben botlott meg. 2015-ben a berlini, egy évvel később pedig a nagy figyelemmel kísért cannes-i filmfesztiválon.

Helen Mirren Forrás: Northfoto

Hayden Panettiere is a lépcsőn esett el a 2014-es Met-gálán. A színésznőnek Jennifer Lawrencéhoz hasonló, nagy szoknyarésszel kialakított ruhája volt, amiben egyáltalán nem nehéz megbotlani.

Hatalmas esést láthattunk még Emma Thompsontól is, aki szegény teljesen leborult a színpadra a nagyközönség előtt.

Emma Thompson Forrás: Northfoto

Úgy látszik, a filmfesztiválok soha nem mentesek az esésektől, Jing Ke kínai színésznő a velencei filmfesztiválon esett el, szegény még csak nem is a lépcsőn, hanem a vörös szőnyegen botlott meg.

Jing Ke Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.