Khloe Kardashian ruhája kicsit túlzás: Fotó!

fotó szexi Khloe Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Kardashian-lány igen kellemetlen helyzetbe hozta magát: olyan ruhában jelent meg egy forgatáson, amiben még járni sem tud rendesen. Miért kellett ezt? 

Khloe a Keeping Up with the Kardashians legújabb epizódjának forgatására érkezett, ám egy olyan ruhát sikerült választania az alkalomra, amiben meglehetősen nehéz mozogni.

Ha egészséges léptekkel halad az ember, akkor a miniruha pillanatok alatt felcsúszik az illető köldökéig, míg ha hangyalépésben közlekedik, akkor meg soha nem jut el sehova.

Láthatóan nem érzi jól magát ebben a szettben Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Mixy

Ezzel a helyzettel küzdött Khloe is, amiről természetesen kínos fotók tömkelege került napvilágra. Nem győzte húzogatni a szoknyáját, hiszen feneket villantani ezúttal nem akart.

Kínosan igazgatja a kényelmetlen ruháját Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Raak

Pedig már olyan sokszor megtette, és a rajongói is imádják a testét, lehet kevésbé lett volna feltűnő, ha ezúttal is a szexizést választja. A szemérmesség nem mindenkinek áll jól. Például neki sem.

Kim Kardashian feneke nem olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

Ezeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminmestre összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áronhttp://www.life.hu/trend/20170612-oltozkodesi-stilusarol-vallott-szilagyi-aron.htmlA kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl. Trend--Fenekével hulahoppozik egy lány: Videó!http://www.life.hu/trend/20170614-ab.htmlEz a fiatal lány annak köszönheti a hírnevét, hogy minden testrészével képes hulahopp-karikázni. Akár egyszerre is: Videó! TrendOrigoTóth Gabi új frizurát villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-uj-frizurat-mutatott-toth-gabi.htmlTóth Gabi megváltoztatta a frizuráját, aminek a rajongói is nagyon örülnek: búcsút intett az indiánlányos külsejének. Trend--Rá sem lehet ismerni Baukó Évára: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-igy-nezett-ki-bauko-eva-akkor-es-most.htmlA szexi sztár olyan fotót villantott a közösségi oldalán, amitől mindenki álla leesett: alig lehet felismerni Évát. Trend--Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170613-szoros-furdoruha-az-uj-noi-divat.htmlMegdöbbentő bikinidivat indult útjára nemrég: ha ezt a fürdőruhát viseled, garantáltan elkerül minden férfi. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.