Kylie Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy Kylie Jenner meztelenkedik, sőt, az lenne igazán meglepő, ha egyszer talpig beburkolózva látnánk a Kardashian-klán leszármazottjait.

Kylie korábban villantott már kékre festett puncit, dekoltázst, kerek popsit, és még egy erotikus kisfilmje is tarol a neten. Nem csoda hát, hogy 19 évesen alig vesz fel valamit, amikor kimegy az utcára,

elvégre már mindent megmutatott a testéből:

Kylie Jenner majdnem pucér Forrás: Instagram/kyliejenner

Kylie Jenner luxusvillát bérel:

Amíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Mutatjuk a fotókat!
Dobó Kata smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20170617-dobo-kata-smink-nelkul.htmlA gyönyörű színésznő, aki nemrég új hajszínt is villantott, smink nélküli fotót tett közzé Instagram oldalán. TrendOrigoWow! Így festett az esküvőn Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20170617-tolvai-reni-eskuvon-jart.htmlTolvai Reni a minap egy esküvőre volt hivatalos, közösségi oldalán pedig meg is mutatta, hogy festett az eseményen. Trend--Gáspár Evelin nagyon dögös volt húga, Virág nagy napjánhttp://www.life.hu/trend/20170617-gaspar-virag-elballagott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Virág elballagott az általános iskolából. Édesanyja és tesvére fotóiból pedig az is kiderült, hogy milyen ruhákban tette tette ezt. Trend--Khloe Kardashian ruhája kicsit túlzás: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170616-khloe-kardashian-kinosan-nezett-ki.htmlA szexi Kardashian-lány igen kellemetlen helyzetbe hozta magát: olyan ruhában jelent meg egy forgatáson, amiben még járni sem tud rendesen. Miért kellett ezt? Trend--Fenekével hulahoppozik egy lány: Videó!http://www.life.hu/trend/20170614-ab.htmlEz a fiatal lány annak köszönheti a hírnevét, hogy minden testrészével képes hulahopp-karikázni. Akár egyszerre is: Videó! TrendOrigoEzeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminmestre összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.