Rúzsa Magdi az eljegyzése után vadonatúj külsőre váltott

Rúzsa Magdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalának tanúsága szerint a Megasztár egykori győztese a nyár beköszöntével megszabadult hosszú hajától, és rövidre váltott. Nézd meg, milyen jól áll Magdinak az új frizura!

Májusban az énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, miszerint kedvese megkérte a kezét. Akkor meg is mutatta a vőlegényét, most pedig vadonatúj haját sem rejtegeti tovább a követői elől:

Yesssss! Köszi @katikavo ✂️#newhair #summerhair #insta #instagram #instahappy #instalike @leier_auto_mini #lv #myday

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

Tejúton #insta #instacar #instalike #instadaily #instagood #instamood #lovemynewhair @leier_auto_mini

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

Rúzsa Magdi intim pillanatáról posztolt

Rúzsa Magdi élete leggyönyörűbbpillanatáról tett közzé fotót a Facebook-oldalán. Magdira nem jellemző, hogy ehhez hasonló intim momentumokba bevonja a kedvelőit, de egyszer azért kivételt tett.
Tolvai Reni szexi, testhezálló ruhában feszíthttp://www.life.hu/trend/20170617-tolvai-reni-testhezallo-ruhaban-feszit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tolvai Reni a minap egy eskövőre volt hivatalos, amelyen egy csodálatos ruhakölteményben vett részt. Most pedig egy újabb nagyszerű darabban feszít.Trend--Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Így néznek ki bikiniben a Victoria's Secret modelljei - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170616-igy-neznek-ki-bikiniben-a-victoria-s-secret-modelljei.htmlA nagy modelleket gyakran láthatjuk biniben, de nincs is annál jobb, ha egy csokorba szedjük a dögös testeket. Íme, egy gali a legcsábítóbb bikinis modellekről. Trend--Katalin hercegné pinkben tündököl II. Erzsébet születésnapjánhttp://www.life.hu/trend/20170617-katalin-hercegne-pinkben-tundokol-ii-erzsebet-szuletesnapjan.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, érkeznek az első fotók II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapjáról. Így szerencsére Katalin hercegné rózsaszín ruhájának is csodájára járhatunk.Trend--Kylie Jenner testét megint alig takarja valamihttp://www.life.hu/trend/20170617-kylie-jenner-majdnem-pucer.htmlNem ez az első eset, hogy Kylie Jenner meztelenkedik, sőt, az lenne igazán meglepő, ha egyszer talpig beburkolózva látnánk a Kardashian-klán leszármazottjait.TrendOrigoDobó Kata smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20170617-dobo-kata-smink-nelkul.htmlA gyönyörű színésznő, aki nemrég új hajszínt is villantott, smink nélküli fotót tett közzé Instagram oldalán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.