fashion week hajfonás Nyár fonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele!
  • Koszorú

Haladóbbaknak ajánlott, és némi gyakorlást fog igényelni, de aztán magadnak is könnyen el fogod tudni készíteni ezt a bohókásan elegáns koszorút, ami például egy nyári esküvőre tökéletes választás. A lépéseket ebből a videóból ellesheted.

  • Copfos és kontyos francia

Nagyon mutatós és nem is annyira bonyolult a francia, másnéven parketta fonással felturbózott copf, vagy konty. A copfnál akár elől-hátul is csinálhatsz egy-egy fonást, a kontyod pedig lehet laza vagy éppen szoros az esemény hangulatától függően.

  • Halszálka fonás

Ezt a laza fonást is többféleképpen lehet megcsinálni. Ha csak alul fonod, fent pedig lazán kócosra hagyod a hajadat, akkor szuper fesztiválcopfod lehet. Ha viszont a fejed tetejétől kezded a fonást, akkor elegánsabb lesz a végeredmény.

  • Holland fonás

A holland fonás az egyik legdivatosabb manapság, amihez valószínűleg az is hozzájárul, hogy Kylie Jenner imádja ezt a frizurát, és tele van vele a közösségi oldala.

Inspirálódj a vörös szőnyegről:

/1707/Hajfo201771111334

Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Ezeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminkmester összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áronhttp://www.life.hu/trend/20170612-oltozkodesi-stilusarol-vallott-szilagyi-aron.htmlA kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.