II. Erzsébet, ahogyan még nem láttad - Fotó

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
kendő II. Erzsébet brit királynő lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalap és színes kabát nélkül II. Erzsébet nem is II. Erzsébet, pedig a minap éppen ezt a két ikonikus ruhadarabját dobta félre, és helyette felkötött magára egy fejkendőt!

II. Erzsébetet a kalapok királynőjének is szokás nevezni, hiszen egy lépést sem tenne a fejfedői nélkül. Megszámlálhatatlanul sok színben és formában állnak a rendelkezésére, hogy minig a kabátjához tudja igazítani a kalapját. Az idejét sem tudjuk, mikor láttuk utoljára enélkül az elegáns kiegészítő nélkül, ami már a védjegyévé vált.

II. Erzsébetet így szoktuk meg, pedig ő sem mindig ilyen elegáns! Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A 91 éves királynőnek igazi eleganciát kölcsönöznek a kalapok, és el sem tudjuk képzelni nélkülük, de nem is kell, ugyanis ő maga szabadult meg a fejfedőtől. Ez szinte történelmi pillanat, hiszen II. Erzsébet nem szokor mutatkozik olyan "lenge" öltözékben, mint amilyenben a minap. a 91 éves királynő fejkendővel takarta el ősz haját, és a kabátja sem volt olyan színes, mint amilyet tőle megszoktunk. Ja, és mindeközben pónin lovagolt Fülöppel! A róluk készült képeket itt tudod megnézni!

Tatár Csilla megmutatta magát smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-igy-nez-ki-smink-nelkul-tatar-csilla.htmlTatár Csilla megmutatta, hogy ő smink nélkül is pont ugyanolyan gyönyörű! Edzés utáni szelfit tett magáról közzé. TrendOrigoKözelgő esküvőjéről mesélt Dér Heni http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-lesz-der-heni-eskuvoi-ruhaja.htmlDér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. Trend--Meghalt Carla Fendi, az egyik leghíresebb olasz divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20170620-meghalt-carla-fendi-divattervezo.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a világhírű olasz divattervező, Carla Fendi. Életének 80. évében hunyt el. Trend--Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--A ma 50 éves Nicole Kidman leg-leg-leg ruháihttp://www.life.hu/trend/20170531-50-eves-lett-nicole-kidman.htmlJúnius 20-án, vagyis pontosan ma ünnepli 50. születésnapját Nicole Kidman. Megnéztük, hogy milyen volt a színésznő stílusa az elmúlt 30 évben. Hogyan hagyta el a hatalmas vörös fürtöket, és váltott egyenes szőke frizura. Mikor viselt kalocsai mintával ékesített ruhát és arra is visszaemlékezünk, hogy melyik volt a legrosszabb ruha, amit valaha viselt a vörös szőnyegen. Trend--Ebben a ruhában pompázott Tatár Csilla: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-elkepeszto-ruhaban-pozolt-tatar-csilla.htmlTatár Csilla fantasztikus képet tett közzé az oldalán: megmutatta a Magyarország Szépe műsorban viselt ruháját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.