A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!

öltözködés unikornis Dallos Bogi stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. 

Mit viselsz a hétköznapokon, és hogy öltözködsz, amikor színpadra lépsz?

A hétköznapokon általában a farmer-pólós lány vagyok. Imádom, hogyha az egyetemen, zenekari próbákon, stúdióban nem kell feszengenem. Mostanában viszont ezt a színpadon szeretem ellensúlyozni: a csillogó ruhák, a hajszínezők, extrémebb darabok is szóba jöhetnek.

Dallos Bogi: ,,A hétköznapokon általában a farmer-pólós lány vagyok [...] viszont ezt a színpadon szeretem ellensúlyozni" Forrás: Instagram/Dallos Bogi

Gyakran hordasz kiegészítőket? Mi a kedvenced?

Nem hordok sok kiegészítőt, de a kis fülbevalókat és a minimál nyakláncokat szeretem.

Mit gondolsz az idei nyári trendekről? Mi az, amit szívesen hordasz ezek közül?

Tetszik, hogy a neon színek már annyira nem divatosak idén nyáron! Szeretem a homogén sárga és kék árnyalatokat, a rojtokat és a konfettisminket, ezeket a fesztiválokon biztosan kipróbálom majd.

Bogi az idei nyári trendek közül a konfettisminket biztosan kipróbálja majd Forrás: Instagram/Dallos Bogi

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Igen. Szokott olyan lenni, hogy a barátnőimmel cserélgetjük a ruhadarabokat, és ha felveszi valaki az én megszokott viseletemet, akkor azt mondják a többiek, hogy bogisan néz ki. (nevet) Az öltözködésem mindig hangulattól függ. Van, hogy nagyon színes vagyok, de a vizsgaidőszakban például kevésbé. (nevet) Szerintem a ruhának tükröznie kell az egyéniséget. Hiszek abban, hogy nem a "csillivilli" ruha teszi különlegessé a nőt, hanem viselője teszi "csillivillivé" a ruhát.

Mit mond el rólad a stílusod?

Szeretem a basic darabokat kombinálni egy-egy extrémebb, feltűnőbb elemmel. Ha jellemeznem kellene a stílusom, azt mondanám: természetesség fűszerezve egy kis unikornissággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.