Extrém frizurára váltott Bencsik Tamara - Fotó!

frizura Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bencsik Tamarát a TV2 tehetségkutatójából ismerhetik az emberek, de manapság már biztosan elmennének mellette az utcán. Külseje úgy megváltozott, hogy rá sem lehet ismerni!

Bencsik Tamarát az egész ország ismeri a 2008-as Megasztáros szereplése óta. Az énekesnő hamar a közönség kedvencévé vált, bár nem ő nyerte meg a versenyt mindannyian megjegyeztük Tamarát. Azóta is énekesnőként tevékenykedik, és akkor sem feledkezik meg a rajongóiról, ha éppen nem a színpadon áll.

Bencsik Tamara már nem így néz ki! Forrás: Facebook/Bencsik Tamara

Tamara előszeretettel posztol magáról a közösségi oldalára videókat és fényképeket egyaránt. Gyakran mutatja meg szexi oldalát is. 2008 óta néhány stílusváltáson átesett már, de a legutóbbi az igazán extrém változás. Tamara oldalt felnyírt, a feje tetején fonott hajat csináltatott magának: szinte rá sem lehet ismerni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.