Pintér Marianna szexi fenekétől felforrt az internet: Fotó!

szexi fotó Pintér Marianna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel egykori sztárja olyan vadító hátsót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Még a csajoké is. 

A szexi szépség nem először robbantja fel maga körül a levegőt, hiszen már korábban is megmutatta minden néznivalóját, de a kerek popsijával egyszerűen nem tudnak betelni a követői. Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, ugyanis Marianna hátsója valóban tökéletes.

Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és szívesen mutogatja is a nagy világ előtt, ahogyan most is tette a legutóbb feltöltött Instagram fotóján.

A falatnyi bikiniben pózoló lány posztja néhány óra alatt többszáz kedvelést és rengeteg elismerő hozzászólást kapott. Nem is csoda, hiszen egy ilyen fotóval nem csak az erotika, hanem a nyári szabadság hangulatát is felkelti az emberben.

Duci fotóival hódit a szexi modell: (18+)

Stefania Ferrario 16 éves korában állt először modellt, és azóta már hatalmas követőtáborra tett szert. Az idő haladásával azonban a tinikori alakja nőiesedni kezdett, felszedett pár kilót is, de ő nem esett pánikba. Helyette inkább rakott rá még egy lapáttal, és egy merész lépésre szánta el magát, és leborotválta a haját: Fotók!

Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-szexi-furdoruhas-foton-pozol-gaal-noemi.htmlGaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. Trend--Aprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-furdoruhaban-pozol-a-szexi-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus vadító bikinis fotót villantott... Trend--Olyria Roy melleiért rajong az internet: Videó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170621-olyria-roy-hatalmas-melleit-vizslatja-a-vilag.htmlSokat nem kell azon gondolkodni, hogy Olyria minek köszönheti a hírnevét: akkora mellekkel rendelkezik, hogy a nő már nem is látszik mögöttük. TrendOrigoMihalik Enikő a Halászbástyánál fotózkodott http://www.life.hu/trend/20170620-mihalik-eniko-budapestrol-posztot.htmlNem mindennapi fotó került fel Mihalik Enikő közösségi oldalára: nem csoda, hogy a magyar rajongók meghatódtak a fotó láttán. TrendOrigoSzexi fürdőruhás fotót posztolt Caramel felesége http://www.life.hu/trend/20170620-szexi-fotot-posztolt-caramel-felesege.htmlHangulatos fotót tett közzé az Instagram oldalán Szilágyi Szilvi: így élvezi a horvátországi nyaralást a szexi sztárfeleség. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy lesz az ember testrészeiből művészet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170620-emberi-testreszekbol-faragott-muveszetet-egy.htmlEgy újabb példa arra, hogy az emberi kreativitás határtalan: ez a fiatal lány olyan különleges képeket készít, amelyektől nekünk is leesett az állunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.