Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!

Forrás: TV2 -
fotó bikini Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Gaál Noémi tavaly év végén távozott a TV2-től. A 46 éves sztárt hidegzuhanyként érte a hír, mikor azonnali hatállyal felmondták a szerződését. Noémi akkor még értetlenül állt az események előtt, bár utólag azt mesélte, hogy bizonyos jelekből érezni lehetett volna a vihar előtti csendet.

Ezen azóta már túllépett, és állítása szerint kifejezetten jót tett neki a változás. A családja egy teljesen felfrissült, kisimult Noémit kapott, ami nagyon sok téren megmutatkozik a csinos feleség mindennapjaiban.

Éppen ezért úgy döntött, hogy hosszú évek után újból megmutatja magát, hiszen 46 éves kora ellenére is fantasztikus alakkal rendelkezik.

Könnyes szemmel búcsúzott a TV2-től Gaál Noémi

Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.