Így hűsölnek a hazai sztárszépségek- Fotók!

Tücsi Bódi Sylvi Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tombol a kánikula, így nem is csoda, ha mindenki a vízpartra vágyik ebben a rekkenő hőségben. A hazai sztárok is így tesznek, nézzük meg, hogyan hűtik le magukat!

Tücsi, Dukai Regina és Bódi Sylvi is igen különleges módját választják annak, hogy elviseljék ezt az őrületes hőséget, ami a napokban hazánkba is eljutott.

A Sláger Tv szexi műsorvezetője, Tücsi leginkább a Balatont választja kikapcsolódásának helyszínéül, ahonnan igazán dögös fotókat is posztol közösségi oldalára. Ezúttal egy Baywatch-sztárokat is meghazudtoló összeállításban feszített a kamera előtt.

Dukai Regina igazán rendhagyó módját választotta a felfrissülésnek: Dániába utazott családlátogatásra. A fotó alapján biztosan nincs melege a szépséges sztárnak, ugyanis kötött pulcsiban és sapkában ugrik egy nagyot.

#denmark #cobenhagen #københavn #beach #amagerstrand #sankthansaften #jump #colors #travel #traveller #traveling

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Bódi Sylvi néhány hétre lecserélte a hatalmas hullámokat és az egzotikus tájakat Magyarországra, hogy végre a családjával és imádott keresztlányával lehessen. Ám a nyaralás ilyenkor sem maradhat el: Rodosz felé vette az útját, ahol a tőle megszokott módon egy igazán extrém élménnyel vetette bele magát a nyaralásba.

Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!

Dukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihenten mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.