színésznő meztelen Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? 

Az 50 éves színésznő fantasztikus alaknak örvend, ezért nem csoda, hogy döglenek utána a pasik. Elég lenne csak a kisujját megmozdítani ahhoz, hogy ott teremjen egy lovag, aki a kegyeit lesi.

A szexi sztár azonban nem él a lehetőségek sorával, hiszen boldog házasságban él. Azt is elárulta, hogy nem a szex a kiegyensúlyozott házasság kulcsa.

Éppen ezért áll értetlenül mindenki a frissen kiposztolt fotója előtt: úgy tűnik, a képnek nincs semmi értelme. A színésznő ugyan félmeztelen rajta, de csak a sziluettje kivehető. A feje közelről látszik a fotón, de elég művészi arckifejezést öltött a szelfihez.

When the party is over .... cuando se acaba la fiesta...#night #fiesta #stolenmoment

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

A kép mellé posztnak azt írta: „Mikor a buli véget ér” - így végképp semmi értelme a felvételnek, de ez a rajongókat egyáltalán nem zavarta. Fél nap alatt 140 ezer kedvelést, és végtelen sok hozzászólást is kapott.

Sminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--Hailey Baldwint választották a világ legszexibb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20170625-hailey-baldwin-legszexibb-no.htmlMielőtt átvette volna a világ legszexibb nőjének járó elismerést, Hailey Baldwin elment vacsorázni a plébánossal. Trend--Emma Watson a legfurcsább ruhákat is bevállalja - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170623-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-helen-mirren-david-beckham.htmlHelen Mirren Hamupipőkés tündöklése és napraforgós bukása mellett Emma Watson is különös ruhát villantott, Lily-Rose Depp pedig furcsa shortjával lepett meg minket. Mutatjuk a részleteket! Trend--Szétplasztikázott úrinő lett Penélope Cruz - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170625-penelope-cruz-plasztika.htmlAlig lehet felismerni Penélope Cruze-t a róla készült legfrissebb képeken. Tény, hogy a színésznő egy szerep kedvéért alakult át teljesen, de még így is jobban fest, mint az a híresség, akinek a bőrébe bújt... Trend--Bugyiban és harisnyatartóban pózol Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20170624-der-heni-bugyiban-es-harisnyatartoban-pozol.htmlSzemtelen című klipjének debütálása alkalmából nagyon dögös fotót posztolt magáról Dér Heni. TrendOrigoRadics Gigi vörösre váltott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170624-radics-gigi-voros-hajszinre-valtott-foto.htmlRadics Gigi igen mozgalmas időszakot él: ő lett az X-Faktor új mentora és legújabb videóklipjét is most forgatja. Utóbbi kedvéért még szolid külsejét is extrémre változtatta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.