Meghan Markle pikáns fotóitól olvadozik az internet

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
fotó szexi Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színésznőt már láthattuk hiányos öltözékben, fehérneműben és bikiniben is szexiskedni, de elegáns business-szerelésben még nem. Ám most megmutatta ezt az oldalát is: Fotó! 

Nem csodálkozunk azon, hogy Harry herceg tűzön-vízen át ragaszkodik a 35 éves színésznőhöz, hiszen gyakorlatilag akármit adnak rá, Meghan mindenben gyönyörű. A királyi család fiatal trónörököse még azt is elviselte, ahogy miszlikekre tépte szét a kapcsolatukat a média, mindketten jól viselték a megpróbáltatásokat.

Így lehet valaki egyszerre erotikus és elegáns Forrás: Maria Ponce for Splash Magazine

Egy kis idő után már mindenki elfogadta a szerelmüket, és Harry már a leánykérésen gondolkodik. Meghan legújabb fotóit nézegetve ez teljesen érthető is: a tavaszias hangulatú virágok között pózoló színésznő látványa sokakban kelt jó érzést, főleg a férfiak körében - írta meg a DailyMail.

Felrobbant az internet Meghan csodás képeitől Forrás: Maria Ponce for Splash Magazine

Less be Meghan Markle torinói lakásába

Nem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat. Egy nemrég közzétett videóban engedett betekintést az otthonába. Olvass tovább itt...

Pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrendhttp://www.life.hu/trend/20170627-pant-nelkuli-bugyival-hoditanak-a-csajok.htmlNeked van már pánt nélküli bugyid? Íme az új őrület, amit ismét Amerikának köszönhetünk. Trend--Salma Hayek érthetetlen meztelen fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170626-salma-hayek-furcsa-meztelen-fotot-posztolt.htmlSalma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? TrendOrigoSminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--Sminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--Hailey Baldwint választották a világ legszexibb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20170625-hailey-baldwin-legszexibb-no.htmlMielőtt átvette volna a világ legszexibb nőjének járó elismerést, Hailey Baldwin elment vacsorázni a plébánossal. Trend--Emma Watson a legfurcsább ruhákat is bevállalja - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170623-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-helen-mirren-david-beckham.htmlHelen Mirren Hamupipőkés tündöklése és napraforgós bukása mellett Emma Watson is különös ruhát villantott, Lily-Rose Depp pedig furcsa shortjával lepett meg minket. Mutatjuk a részleteket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.