Farkasházi Réka megmutatta magát bikiniben - Fotó!

bikini Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka sokáig gondolkozott, hogy megmutassa-e bikinis alakját, de végül közzétette. A rajongói nem győzték dicsérni a 39 éves színésznőt!

Farkasházi Réka kellemes családi nyaraláson vesz éppen részt, de nem feledkezik meg a rajongóiról sem. Az RTL Klub egykori sztárja előszeretettel mutatja meg a pihenésük néhány kellemes pillanatát, de ennél azért többbet is mutatott, méghozzá magát bikiniben!

Anyukaként és 39 évesen Réka sokáig gondolkozott, mielőtt közzétette volna a fürdőruhás képét. Úgy gondolta, egy 40-es nőnek talán már nem illik ilyen lenge öltözékben fotózkodnia, de végül mégis közzétette a bikinis képét, a rajongói pedig nem győzték dicsérni!

Farkasházi Réka végre elnyerte a Fonogram-díjat

A Life.hu riportere személyesen beszélgetett Farkasházi Rékával, akit már számtalanszor jelöltek Fonogram-díjra, de még sosem sikerült elnyernie a megtisztelő emléktárgyat, egészen mostanáig. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.