Gábor Gergő sztáredzőért rajonganak a csajok: Videó!

edző sportoló fitnesz Gábor Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Gergő egy 29 éves budapesti férfi, aki egy átlagos srácként kezdte, de ma már egy elismert edző. 

Gergő eredetileg mérnökként végzett, de 3 év munkatapasztalat után felhagyott a szakmájával, hogy a hobbijának hódolhasson. Ez pedig nem más, mint a testedzés, illetve mások motiválása és a verseny. Gergő állítása szerint nem csak önmagát jó érzés fejleszteni, hanem mások eredményeiben osztozni is:

"Egy hobbit űzök, és a hobbiját általában az ember szereti. Jó látni azt a fejlődést, amit a vendégeim mutatnak mondjuk rövidebb vagy hosszabb távon is. És igazából a velük együtt töltött idő és az együtt töltött munka az, amit nagyon szeretek és értékelek is" - mondta egy interjúban.

Gergő előtt pedig határ a csillagos ég, ugyanis az edzője szerint minden adottsága meg van ahhoz, hogy minden létező babért learathasson.

Nemrég egy neves hazai versenyen aratott elsöprő sikert, hamarosan pedig Miamiban méretteti meg magát, ahol már igazi profik között mutathatja meg, hogy mit tud.

Óriás melleket akar Bunny, a lilatestű nő: Videó!http://www.life.hu/trend/20170628-hatalmas-melleket-szeretne-bunny-a-lilatestu-no.htmlNem gondoltuk volna, hogy élő ember képes ilyen brutálisan kinézni, de úgy tűnik manapság már ez sem lehetetlen: Bunny tetőtől talpig lila. TrendOrigoMeghan Markle pikáns fotóitól olvadozik az internethttp://www.life.hu/trend/20170627-brutalisan-szexi-fotokat-villantott-meghan-markle.htmlA szexi színésznőt már láthattuk hiányos öltözékben, fehérneműben és bikiniben is szexiskedni, de elegáns business-szerelésben még nem. Ám most megmutatta ezt az oldalát is: Fotó! Trend--Erotikus retro fotókon a szexi sztárok: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170627-szexi-retro-fotokon-a-sztarok.htmlImádjuk a szátokról készült pikáns képeket, főleg a régi jól eltalált fotók között csemegézni. TrendOrigoFarkasházi Réka megmutatta magát bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170627-farkashazi-reka-megmutatta-magat-bikiniben.htmlFarkasházi Réka sokáig gondolkozott, hogy megmutassa-e bikinis alakját, de végül közzétette. A rajongói nem győzték dicsérni a 39 éves színésznőt! Trend--Dupla bugyit visel Emily Ratajkowski? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170627-furcsan-nez-ki-emily-ratajkowski-dupla-bugyiban.htmlNem mindennapi fotók kerültek napvilágra Emily Ratajkowskiról, aki éppen Olaszországban nyaral a barátaival. Trend--Sminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.