Jordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
bugyi melltartó Jordán Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát!

Jordán Adél színésznő bátran megmutat mindent a rajongóinak, ő aztán nem rejtegeti a vadócabb énjét sem. Legutóbbi fotója azonban még a megszokottnál is tüzesebbre sikerült, bizonyára nagyon felkorbácsolta a kedélyeket a követőinél. A színésznő ugyanis alig valamiben fotózkodott, ezekben a meleg napokban még forróbbá varázsolta ezzel a hangulatot.

Jordán Adél dögös fotót tett közzé! Fotó: Polyak Attila - Origo

A korábban parkolási botrányba keveredett Adél ugyanis egy csipkés melltartóban, egy apró bugyiban és neccharisnyában készített képet magáról, ezt tette közzé a követői legnagyobb örömére. Hihetetlenül dögös a színésznő!

Jordán Adél még börtönbe is kerülhet

A Katona Színház színésznője spórolni akart, de csúnya vége lett. Édesanyja rokkantkártyájával parkolt, ám lebukott, és most felelnie kell tettéért. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Szexre kényszerítették Somát: Videó! (18+) http://www.life.hu/sztarok/20170629-soma-mamagesat-szexre-kenyszeritettek.htmlSoma Mamagésa olyan titkolt árult el a magánéletéből, amelyről még sosem mesélt korábban. Évtizedekik cipelte a traumáját. TV + Sztárok--Radics Gigi Amerikában folytatja a tanulmányait http://www.life.hu/sztarok/20170629-amerikaban-folytatja-a-palyafutasat-radics-gigi.htmlRadics Gigi túl van az érettségin, most pedig mindenki arra kíváncsi, hogy mik az énekesnő jövőbeli tervei. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOrális szex közben jelent meg a szűzanya Soma Mamagésánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170629-oralis-szex-kozben-jelent-meg-a-szuzanya-soma-mamagesana.htmlNem mindennapi történetet osztott meg a csütörtök este a Story4 TV-n műsorra kerülő Arcképben Soma Mamagésa. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjára, Győzikérehttp://www.life.hu/sztarok/20170629-gaspar-evelin-kiakadt-apjara-gyozikere.htmlAmíg Győző a minap arról posztolt, mennyire kedves neki a családja, addig Evelin a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--39 éves lett Rubint Réka: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/sztarok/20170628-39-eves-lett-rubint-reka.htmlAz ország fitneszladyje betöltötte a 39. életévét, amiről sem a rajongói, sem pedig a férje nem feledkezett meg. Norbi megható képekkel köszöntötte szerelmét! TV + Sztárok--Gáspár Evelin bevallotta, hogy ők egy nagydarab, béna család - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628-gaspar-evelin-bevallotta-ok-egy-nagydarab-bena-csalad.htmlGáspár Evelin az Ezek megőrültek!-ben szerepelt, ott mutatta meg egészen új oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.