Albinizmussal élő emberekből lettek modellek: Fotók!

modell albinizmus szépség albínó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sorozat került napvilágra egy tucat albinizmussal élő emberről, akik hajlandóak voltak kamerák elé állni, és megmutatni magukat. 

Yulia Taits hatalmas sikert aratott a tavaly novemberben született "Porcelán szépség" névre keresztelt fotósorozatával. A képekhez kizárólag albinizmussal élő emberekekkel dolgozott, a végeredmény pedig szinte mindenkit elvarázsolt. A sorozat első felét már tavaly év végén megcsodálhattuk, most pedig megérkeztek a friss felvételek is.

Hatalmas figyelmet, szeretetet és elismerést kapott a fotók kapcsán, ezért határozott úgy, hogy elkészíti a folytatást is.

Elmondása szerint már nagyon izgatott volt, és várta, hogy napvilágra kerülhessen a galéria második felvonása is, amely "Porcelán szépség volume 2" nevet kapta.

/1706/Alb_n201762912118

Nyolcéves albínó kislányért kapkod minden modellügynökség: Fotó!

Nariyana egy szibériai kislány, aki azért lett híres, mert albinizmussal született, ami azt jelenti, hogy a 8 éves gyermekben nem termelődik színanyag. Ezért hófehér a bőre, és tejfölszőke a haja: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.