VV Mici villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici nem titkolja amije van. Már akkor is mutogatta magát, mielőtt a Való Világ 8. szériájának adásába került. A szőke lány ezúttal is mindent közszemlére tett.

Ki ne emlékezne VV Mici villakalandjaira:durva szex, meztelenkedés és részegen randalírozás a luxusbörtönben. Ezeket mind láthattuk tőle. Bár a játéknak vége, néhány szokásával nem hagyott fel a szőke lány. Melleit, popsiját és gyakorlatilag minden porcikáját szivesen mutogatja követőinek.

Ezúttal méretes kebleit tárta plénum elé. Ezer feletti kedvelés és méltató szavak lettek a jutalma.

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi vörösre váltott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170624-radics-gigi-voros-hajszinre-valtott-foto.htmlRadics Gigi igen mozgalmas időszakot él: ő lett az X-Faktor új mentora és legújabb videóklipjét is most forgatja. Utóbbi kedvéért még szolid külsejét is extrémre változtatta. Trend--Így hűsölnek a hazai sztárszépségek- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170624-igy-husolnek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlTombol a kánikula, így nem is csoda, ha mindenki a vízpartra vágyik ebben a rekkenő hőségben. A hazai sztárok is így tesznek, nézzük meg, hogyan hűtik le magukat! TrendOrigoSelena Gomez újra mellet villantott- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170609-selena-gomez-melle-ujra-elokerult.htmlSelena Gomez írtó dögös, ezt mindneki tudja. A héten pedig harmadszor sikerült megmutatnia ezt a fotósoknak: ismét kivillant a melle a ruhából. Trend--Victoria Beckham pizsamában és magassarkúban vásárolt- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170609-victoria-beckham-pizsamaban-foto.htmlVictoria Beckham egykor Anglia legünnepeltebb felesége volt, divatmárkája és példás családi élete sokak számára példa volt. Ám a közelmúltban mindez megváltozott: férje kiszivárgott emailes botránya és rendhagyó gyereknevelési leveik miatt céltáblává váltak. Ezt pedig az egykori Spice Girl nem viseli túl jól... Trend--Molnár Andi, az RTL Klub sztárja férjhez ment- Fotókhttp://www.life.hu/trend/20170609-ferjhez-ment-molnar-andi-fotok.htmlA csodaszép Molnár Andi néhány nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent párjának. TrendOrigoGáspár Evelin fürdőruhára vetkőzött- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170529-gaspar-evelin-furdoruhaban-pozolt-foto.htmlGáspár Evelin egyre jobb formában van és ezt meg is mutatta követőinek... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.