Cindy Crawford 15 éves lánya nem érzi a határokat

Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP -
Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford lánya gyönyörű, nem csoda, hogy ő is modell karrierre készül. Azonban kicsit korán kezdi a szexi fotók posztolását. Mit szól ehhez a híres anyukája?

Cindy Crawford 15 éves lánya, Kaia az anyja kiköpött mása. Hihetetlenül gyönyörű, és megvan minden benne ahhoz, hogy olyan nagy modell legyen, mint amilyen az édesanyja. Már meg is kezdte a pályafutását, és valami másba is belefogott, ami talán túl korai... Az Instagram-oldalára posztolt megosztó fotót, amit a követői sem néztek jó szemmel!

Cindy Crawford most biztos nem büszke a lányára Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP

A kislány - mert még az - a fürdőszobában készített képet, amin nem visel mást, csak egy fürdőköpenyt, de az is csak épphogy eltakarja a melleit. Senki nem ment el szó nélkül afölött, hogy Kaia még csak 15 éves, és nem kellene ilyen korán elkezdenie a vetkőzést...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.