Helena Bonham Carter ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helena Bonham Carter egyébként sem tartozik a tökéletes megjelenésű hírességek közé, de ennél még tőle is többet vártunk! Igazi toprongyos.

Tm Burton exfelesége remek színésznő, mindig nagyon jól tudja hozni az általa megformált őrült karaktereket, és úgy tűnik, az életben is egyre nagyobb teret enged ennek az oldalának. Helena Bonham Carter sosem tartozott azok közé a sztárok közé, akik a tökéletességre hajtanak, de úgy tűnik egyre jobban kezdi elengedni a megjelenését.

Helena Bonham Carter finoman szólva nem néz ki jól Forrás: MEGA/The Mega Agency/Mega

Az egy dolog, hogy szedett-vedett ruhákban lép utcára - olyanokban, amit a hétköznapi emberek sem vennének fel, nemhogy egy sztár -, de még a fésülködésre sem volt képes szánni egy másodpercet. Ráadásul ez nem a "csak leszaladtam egy újségért" öltözete, mert így ment a barátaival kávézni!

Ez már nem az első: korábban is volt hasonló óltózete

Egy kis lenövés itt, egy kis hajgubanc ott - alig lehet ráismerni az itt látható képeken Helena Bonham Carterre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ez a magyar lány Pellé brutálszexi barátnője: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-pelle-olasz-focistanak-szexi-magyar-baratnoje-van.htmlNem hiába, a magyar lányok a legszebbek. Nem is meglepő, hogy az olasz sztárfocista is egy hazai szőke szépségnek adta a szívét. TrendOrigoAlbinizmussal élő emberekből lettek modellek: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-ok-a-vilag-legkulonlegesebb-modelljei.htmlElképesztő sorozat került napvilágra egy tucat albinizmussal élő emberről, akik hajlandóak voltak kamerák elé állni, és megmutatni magukat. TrendOrigoVV Mici mindent megmutatott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-vv-mici-megmutatta-foto.htmlVV Mici nem titkolja amije van. Már akkor is mutogatta magát, mielőtt a Való Világ 8. szériájának adásába került. A szőke lány ezúttal is mindent közszemlére tett. Trend--Zimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-zimany-linda-szexi-furdoruhaban-pozol.htmlZimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz. TrendOrigoJordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-jordan-adel-bugyiban-es-melltartoban-pozol.htmlJordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát! Trend--A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.