Nyadak Duckie Thot modell pontosan úgy néz ki, mint egy baba

Forrás: Instagram/DuckieOfficial -
Nyadak Duckie Thot Barbie baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent felforgatott egyetlen képével az afroamerikai modell, mert a fotón pontosan úgy néz ki, mint egy baba. A kommentelők teljesen megőrültek a látványtól!

Valószínáleg nem gondolta Nyadak Duckie Thot, hogy egyetlen képével fog hatalmas felfordulást csinálni, és egyúttal bekerülni a világsajtóba, de sikerült neki. Azon a bizonyos fotón ugyanis pontosan úgy néz ki, mint egy élettelen Barbie. Természetesen a rajongói fegylmét sem kerülte el a hasonlóság, mindannyian megdöbbentek attól, mennyire baba-szerű a modell.

Tényleg babának tűnik Forrás: Instagram/DuckieOfficial

Volt olyan hozzászóló, aki el sem akarta hinni, hogy Nyadak nem egy viaszbaba. "Komolyan, ez egy valódi ember?" - írta valaki egy kommentben, a többiek pedig csak azt tudták hajtogatni, hogy úgy néz ki, mint egy Barbie, mert így is van. Legalábbis ezen az egy fotón, mert a többin azért több benne az élet.

Ez a magyar lány Pellé brutálszexi barátnője: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-pelle-olasz-focistanak-szexi-magyar-baratnoje-van.htmlNem hiába, a magyar lányok a legszebbek. Nem is meglepő, hogy az olasz sztárfocista is egy hazai szőke szépségnek adta a szívét. TrendOrigoAlbinizmussal élő emberekből lettek modellek: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-ok-a-vilag-legkulonlegesebb-modelljei.htmlElképesztő sorozat került napvilágra egy tucat albinizmussal élő emberről, akik hajlandóak voltak kamerák elé állni, és megmutatni magukat. TrendOrigoVV Mici mindent megmutatott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-vv-mici-megmutatta-foto.htmlVV Mici nem titkolja amije van. Már akkor is mutogatta magát, mielőtt a Való Világ 8. szériájának adásába került. A szőke lány ezúttal is mindent közszemlére tett. Trend--Zimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-zimany-linda-szexi-furdoruhaban-pozol.htmlZimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz. TrendOrigoJordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-jordan-adel-bugyiban-es-melltartoban-pozol.htmlJordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát! Trend--A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.