Gerard Butler fotó színész pocak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor mindenki kedvence, Gerard Butler mostanra igen csak elengedte a gyeplőt: a kockák helyére zsírpárnát növesztett, a sármos arcot pedig zavaros szakáll borítja. Ijesztő! 

Az eredetileg jogász végzettségű színész nevéhez számtalan film fűződik, amelyeket lehetetlen levenni a kedvencek polcáról. A P.S. I Love You című filmben elrabolta a romantikát kedvelő nők szívét, a 300 című produkcióban pedig a pasik szimpátiáját is elnyerte.

Gerard Butler aputestté változott Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cama

Nem csoda, hogy ezeket követően mindenki tudatába egy sármos hírességként rögzült, ezért többeket is meghökkentett, mikor napvilágra kerültek Gerardról a friss paparazzi képek. A 47 éves színész nagyon elhagyta magát: hatalmas pocakot növesztett, hosszú rendezetlen frizurát és szakállat visel, melynek köszönhetően

szinte teljesen felismerhetetlen.

Morgan Brown mellett kifejezetten rosszul néz ki Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cama

Kedvesével, Morgan Brownnal a mexikói Tulumban nyaraltak, ekkor készültek róluk a friss fotók. Morgan fantasztikusan fest a narancssárga bikinijében, így pedig még nagyobb a kontraszt, hogy Butler mennyire elveszítette a régi fényét.

Gerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát

Gerard Butler az új George Clooney? A világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.