Így lehet átlagosból tökéletes a tested egy Instafotón- Fotók!

átverés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon sorra jelennek meg a tökéletes testű lányok már-már zavarbaejtően hibátlan fotói. Nem is csoda, hogy annyi ember szenved önértékelési zavarokkal. Egy fiatal lány azonban megmutatja, hogyan lehet bombatestet villantani egyetlen pillanat és némi beállítás után. Figyelem! A tökéletes fotó a legtöbb esetben átverés!

A párductestű nők fotói milliószámra keringenek a közösségi oldalakon, ezeket látván pedig biztosan mindenki eszeveszetten fogyókúrázni kezd. Egy fiatal lány, Millie Smith azonban ezekről

a tökéletes Instafotókról próbálja lerántani a leplet,

és saját képeivel bebizonyítani, hogy a jól beállított fotók legtöbbször nem a valóságot tükrözik. Egy-egy gondosan megválasztott pózzal ruhaméreteket lehet csalni. Figyelem lányok! Senki sem tökéletes, és ez nem csak kifogás arra, miért ne diétázzunk. Nincs hibátlan ember, ezt pedig a következő fotók is remekül bizonyítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.