fashion week Kate Middleton dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin nemrég egy csodás ruhában jelent meg egy igazán különleges eseményen. Fantasztikusan festett, ám ezúttal jóval többet mutatott magából, mint szokott. 

A királyi család a Buckingham Palotában látta vendégül Letícia spanyol királynét és VI. Fülöp királyt. Az alkalomra Katalin egy púderrózsaszín Marchesa-ruhát választott, amely úgy festett rajta, mintha ráöntötték volna.

Katalin, egy visszafogottabb alkalmi ruhában Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Ám a csipkés ruhaköltemény igencsak mélyen dekoltált volt, így lehetőségünk nyílt Katalin kissé szexisebb oldalát is megpillantani, amire még nem igazán volt példa. Főleg, mivel a királyi családban már az is szabályszegésnek számított, mikor a földre ejtett paradicsomot felkapta, majd elfogyasztotta.

Az alkalomról képek is készültek, ahogy Katalin a gyönyörű ruhában és Diana egykori fejdíszében tündököl. A fotókat itt tudod megtekinteni.

Ezt is megértük: szexi, combvillantós ruhában mutatkozott Katalin

Amióta kétszeres édesanya lett, azt kell mondjuk, Katalin hercegnő sokkal, de sokkal merészebben választ ruhát, mint korábban. Legutóbb azt is megmutatta, hogy bizony neki is vannak combjai, nem is akármilyenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.