Tücsiből igazi Baywatch-lány lett: Fotó!

Tücsi fotó szexi Baywatch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párductestű műsorvezető kiverte a biztosítékot: ilyen fotóval lehet a legjobban kínozni a férfi rajongókat, az biztos. 

A férfiak szíve egyszerre törött apró darabokra, mikot Tücsi megvillantotta a pasiját. Azóta minden fotó keserédes érzéseket vált ki a követőkből, hiszen mostmár egyértelmű, hogy nincs esélyük a fiatal szépség életében.

Ettől függetlenül nézegetni a képeit még jól esik a szemnek, főleg ha Baywatch-lánynak öltözik és egy egyrészes fürdődresszben borzolja a kedélyeket. A Balatonnál készült fotó tökéletesen beleillene a legendás sorozatba, kár hogy már leforgatták az új Baywatch filmet.

Ilyen külsővel nem lehet nehéz érvényesülni az életben Forrás: Instagram

Így szexizik a Balatonnál Tücsi: Fotó!

A szexi szépségnél már tavasszal is nyár volt. Olyan fotót villantott, amitől azonnal fülledt lett a levegő. Nem csoda, hogy utána beköszöntött a kánikula: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.