Beyoncé miniszoknyás alakot villantott: Fotó!

fotó sztáranyuka Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi sztáranyukán semmi nem látszik, pedig most adott életet az ikreinek. Vajon mi a titka? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Beyoncé nemrég életet adott az ikreknek, akiket már mindannyian nagyon vártunk. Szerencsére a kicsik egészségesek, bár egy darabig kórházban kellett maradniuk sárgaság miatt.

Ám mostmár minden a legnagyobb a rendben: a babákat kiengedték a kórházból, Beyoncé pedig hosszú idő után újra posztolt magáról egy fotót, mi meg csak ámulunk és bámulunk. Vajon hogy lehetséges, hogy a 35 éves sztáron egyáltalán nem látszik az ikerterhesség nyoma?

A követők, akik 3 millió kedveléssel jutalamzták a fotót, valószínűleg ugyanúgy el vannak ájulva Beyoncé szépségétől, mint mi.

Sztárok, akik elvetéltek: Többen is megküzdöttek gyerekükért

A vetélés sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, és bizony a hírességeket is éppúgy érinti, mint a hétköznapi embereket. A veszteség számukra is ugyanakkora fájdalom, ezért sokan hallgatnak róla, de vannak olyan sztárok, akik megosztották az emberekkel a szenvedésüket. Beyoncé, Nicole Kidman vagy éppen Courtney Cox is ismeri azt az érzést, amikor egy baba úgy dönt, nem marad velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.