Heidi Klum megmutatta egy napját az irodában

fotó félmeztelen Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betekintést engedett a mindennapjaiba Heidi Klum: megmutatta hogy telik egy napja az irodában. 

Heidi Klum az egyik legsikeresebb szupermodell, éppen ezért a rosszindulatúak mindig igyekeznek olyan híreket generálni a sztárról, amelyek csorbítják a szépségét. Tavaly már sokan azzal voltak elfoglalva, hogy Heidi vonzereje már nem régi, ugyanis a feneke megereszkedett, ám a smink nélküli fotóján is jól látszik, hogy a szépsége bizony természetes.

A fenekével kapcsolatban pedig mindenki döntse el mit gondol: a frissen kiposztolt fotóján ugyanis mindössze egy harisnyát visel, kendőzetlen meztelenséggel állt a kamerák elé.

Another day at the office ♥️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Több, mint 80 ezer követő tartotta szexisnek a 44 éves szépség fotóját. A poszthoz pedig viccesen csak annyit írt: "Egy átlagos napom az irodában"

Molnár Anikó szépészeti beavatkozáson esett át - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170717-molnar-aniko-szepeszeti-beavatkozason-esett-at.htmlMolnár Anikó is szeretné késleltetni az öregedés folyamatát, ezért vett részt egy szépészeti beavatkozáson. Mivel már elmúlt 40 éves, úgy érezte, arcának szüksége van egy kis felfrissítésre. TrendOrigoÍgy lubickol bikiniben Kulcsár Edina- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170717-kulcsar-edina-feher-bikiniben-szexizik.htmlKulcsár Edina egy vidám hangulatú, mégis szexis fotót tett közzé az oldalán. Nyilván imádják a követői is. TrendOrigoA legsokkolóbb szemöldöktrendekhttp://www.life.hu/trend/20170613-a-legdurvabb-szemoldoktrendek.htmlNem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket! Trend--Ilyen gyönyörű menyasszony volt Miranda Kerr - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170717-ilyen-gyonyoru-menyasszony-volt-miranda-kerr.htmlA Vogue magazinban mutatta meg káprázatos ruháját Miranda Kett, aki másodszor is kimondta az igent. Trend--Legnagyobb sztárok legforróbb fotói: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170714-igy-szexiznek-a-legforrobb-hiressegek.htmlTombol a nyár, ilyenkor pedig mindenkiről lekerül textil. Előkerülnek a cérnavékony fürdőruhák, a lenge kendők és a falatnyi fehérneműk is. Nézzük, milyen bikiniben pózolnak a leghíresebb párductestű szépségek: Fotók! Trend--Ezzel a sminkkel a legnagyobb kánikulában is hódíthatszhttp://www.life.hu/trend/20170616-a-smink-ami-kanikulaban-is-kitart.htmlHa ellenállhatatlan vágyat érzel, vagy mert az alkalom megkívánja, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, akkor érdemes körültekintően megválasztani a nyári piperéket, hogy tartós legyen a sminked. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.