Kris Jenner szexi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többgyermekes sztáranyuka letagadhatna legalább 10 évet. Fantasztikus formában van: Fotó! 

Kris Jenner nagyon szerencsés helyzetben van, ugyanis annak ellenére, hogy 6 gyermeket hozott a világra, fantasztikusan jó formában van. Nyilván, sok munka és még több pénz áll a dolog hátterében, de bizonyára ez genetikai adottságtól is függ.

Kim Kardashian mamája ugyanis már betöltötte a 61. életévét, ám a frissen feltöltött fotóján alig néz ki többnek 50-nél. Nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy a hatodik X után is felvehetnek egy ilyen fekete csipkeruhát, mint amit Kris visel.

#mood #eze #anjuna #flamingos

Kris Jenner (@krisjenner) által megosztott bejegyzés,

Nyilván, nem mi vagyunk az egyedüliek, akik így gondoljuk, hiszen pár óra leforgása alatt már többszáz kommentet, és több, mint 140 ezer kedvelést kapott az Insta-fotója.

Kim Kardashian feneke nem olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.