szépészeti beavatkozás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó is szeretné késleltetni az öregedés folyamatát, ezért vett részt egy szépészeti beavatkozáson. Mivel már elmúlt 40 éves, úgy érezte, arcának szüksége van egy kis felfrissítésre.

Molnár Anikó a legtöbb nőhöz hasonlóan sokat foglalkozik az arcával, és szeretne még sokáig fiatalnak tűnni. Mivel már elmúlt 40 éves, úgy érezte, vannak olyan elváltozások a bőrén, amihez már nem elegendőek a sima krémek, ezért elhatározta, drasztikusabb módszerhez folyamodik.

Molnár Anikó éveket fiatalodott Forrás: Több mint testőr

Főleg a szeme alatti karikák zavarták, és mivel a hétköznapi kezelések nem váltak be, a Nagy Ő egykori sztárja úgy döntött, rászánja magát egy kisebb szépészeti beavatkozásra. Amikor pedig meglátta a végeredményt, majdnem elsírta magát örömében.

Évekkel ezelőtt láttam magam utoljára így"

aki közben folyamatosan küzd a súlyával

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Miranda Kerr - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170717-ilyen-gyonyoru-menyasszony-volt-miranda-kerr.htmlA Vogue magazinban mutatta meg káprázatos ruháját Miranda Kett, aki másodszor is kimondta az igent. Trend--A legsokkolóbb szemöldöktrendekhttp://www.life.hu/trend/20170613-a-legdurvabb-szemoldoktrendek.htmlNem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket! Trend--Legnagyobb sztárok legforróbb fotói: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170714-igy-szexiznek-a-legforrobb-hiressegek.htmlTombol a nyár, ilyenkor pedig mindenkiről lekerül textil. Előkerülnek a cérnavékony fürdőruhák, a lenge kendők és a falatnyi fehérneműk is. Nézzük, milyen bikiniben pózolnak a leghíresebb párductestű szépségek: Fotók! Trend--Tücsiből igazi Baywatch-lány lett: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170716-szexi-furdoruhas-fotot-villantott-tucsi.htmlA párductestű műsorvezető kiverte a biztosítékot: ilyen fotóval lehet a legjobban kínozni a férfi rajongókat, az biztos. Trend--Katy Perry magához nyúlt a strandon: Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170716-igy-taperolja-magat-katy-perry-a-strandon.htmlA mostanában szőkén garázdálkodó énekesnőtől nem újdonság, hogy időnként kiveri a biztosítékot. De most aztán túllőtt a célon. Trend--Kim Kardashian kínos ruhabakija - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170715-kim-kardashian-kinos-ruhabakija.htmlKim Kardashian szerint a melltartó a világ legfeleslegesebb ruhája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.