Durván előnytelen ruhában koncertezett Mariah Carey: Fotó!

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
Mariah Carey koncert ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey szereti feszegetni a határokat, ezzel időnként magára haragítva a nagyérdeműt. Most ismét sikerült valami olyat tennie, amit nem kellett volna inkább. 

A szőke énekesnőnek Las Vegasban, a Caesars Palace-ban volt koncertje, ahol természetesen igényesen kellett megjelenni. Mariah csodás sminket, lágyan lengedező szőke loknikat és csillogó kiegészítőket kapott az alkalomra, ám a ruhaválasztás cseppet sem sikerült jól.

Mariah Carey számára talán nem ez lett volna a tökéletes választás Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Ezt a darabot ugyanis kizárólag olyan hölgyeknek lenne szabad felvenniük, akik nádszál vékonyak, és tökéletes az alakjuk. És hát lássuk be, a 47 éves Mariah nagyon jó formában van, de ez a dressz kifejezetten előnytelen a számára.

Kiemeli a gömbölyödő pocakját, hangsúlyt fektet a kifejezetten nagy combjaira, és ezek mellett a felső teste aránytalannak, kicsinek tűnik. Egy bennfentes megjegyzést is tett a megjelenésére:

"Jobban tenné ha elfogadná, hogy már nem öltözködhet úgy, mint a húszas éveiben" - írta meg a NewIdea.

Mariah Carey minden intim testrészét kivillantotta: Fotó

Eszméletlen fotók jelentek meg Mariah Carey-ről. A szexi sztár ezúttal mindenét, de tényleg mindenét megmutatta. A híres énekesnő Los Angelesben, a Catch nevű étteremben töltötte a kedd estéjét. A vacsoráról pedig olyan felejthetetlen fotók láttak napvilágot, amelyeket érdemes jól megnézni.

Mádai Vivien szexi fekete fürdőruhában vezetett műsort - Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-madai-vivien-furdoruhaban-vezetett-musort-video.htmlMádai Vivien kisfia születése óta van élete legjobb formájában. Alakját bárki megirigyelhetné. Mára nyoma sincs az egykor a súlyfeleslegével küzdő Viviennek. Nem is csoda, ha a Mokka készítői szívesen levetkőztetik... TrendOrigoGisele Bündchen 37 éves lett: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/trend/20170720-gisele-bundchen-37-eves-lett.htmlGisele Bündchen még most is sok férfi álma, pedig éppen ma töltötte be a 37. életévét. A sztár nemcsak kétgyermekes anyuka és feleség, hanem még mindig modell, és ezek mellett pedig nagybetűs nő is. Trend--Ricky Martin a fenekét is sminkelteti - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-ricky-martin-a-feneket-is-sminkelteti.htmlRicky Martin mindig a tökéletes megjelenésre törekszik, akkor is, ha ehhez az intimebb területeit is ki kell csinosítani: még a fenekét is sminkeltetiTrendOrigoFehérneműben pózol Mádai Vivien: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170720-szexi-fehernemus-fotot-posztolt-madai-vivien.htmlKülönleges fotót posztolt az oldalára Mádai Vivien: a szexi műsorvezetőt nem gyakran láthatjuk így. Tessék jól megnézni! Trend--Andor Éva levágatta a haját? - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170719-andor-evara-ra-sem-lehet-ismerni-levagatta-a-hajat-foto.htmlAndor Éva olyan fotót posztolt közösségi oldalára, hogy elállt a lélegzetünk. Trend--Matt Peacock a férfi, akinek folyamatosan ellopják a fotóit: így csajoznakhttp://www.life.hu/trend/20170719-matt-peacock-a-ferfi-akinek-folyamatosan-ellopjak-a-fotoit.htmlMagánnyomozót fogad Matt Peacock, mert a férfiak előszeretettel lopják el a fotóját. Olyan helyes, hogy mindenki az ő képével akar becsajozni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.