Ricky Martin a fenekét is sminkelteti - Fotó!

Forrás: Instagram/PenelopeCruz -
Ricky Martin smink fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin mindig a tökéletes megjelenésre törekszik, akkor is, ha ehhez az intimebb területeit is ki kell csinosítani: még a fenekét is sminkelteti

Ricky Martin egy igazi macsó, akinek az utolsó hajszála is a helyén áll. Az énekes nem tűri a tökéletlenséget, mindegy, miről is van szó! Ennek érdekében még a fenekét is képes kisminkeltetni! A zavarbaejtő fotót Penelope Cruz tette közzé, érthető, hogy késztetést érzett a jelenet megosztására.

Ricky Martin feneke is szép lesz Forrás: Instagram/PenelopeCruz

Nem mindennap látni ugyanis olyat, hogy egy világsztár letolt nadrággal áll a sminkes előtt, aki épp annak fenekét szépítgeti. Egyelőre nem tudni, miért volt szükség ilyen alapos munkára, lehet, hogy nemcsak Ricky Martin arca, hanem a feneke is feltűnik majd az American Crime Story: Versace-gyilkosságról szóló évadában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.