Fehérneműben pózol Mádai Vivien: Fotó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
fehérnemű szexi fotó Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót posztolt az oldalára Mádai Vivien: a szexi műsorvezetőt nem gyakran láthatjuk így. Tessék jól megnézni!

Mádai Vivien élete elég komoly tempót diktál. A szőke szépség ugyanis a reggeleit a Balatonon tölti a Mokkával, utána pedig a Ninja Warrirort forgatják, amelyben Majkával és Tillával együtt szerepelnek majd.

Az embert próbáló ritmus hatása a műsorvezetőn is látszik, aki egy rá nem jellemző, bohókás fotót posztolt a közösségi oldalára. A poszt különlegessége pedig az, hogy a humoros életpillanat mellett Vivien melleit is van lehetőségünk szemügyre venni, ugyanis a fehérneműs dekoltázsát igen központi szerepbe helyezte:

Mivanittkérem? ‍♀️ @katikavo #andinagy❤️

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Naná, hogy a sztáranyuka cicijei már közel 3 ezer kedvelést kaptak egy nap leforgása alatt. Ráadásul Vivienre amúgy sem jellemző, hogy olyan sűrűn kipakolná az idomait.

Mádai Vivien megmutatta készülő otthonát - Videó!

Mádai Vivien és párja az újépítésű ingatlanokra esküszik, éppen ezért fogtak bele ők is kevesebb, mint egy évvel ezelőtt egy új otthon megteremtésébe. Itt tényleg minden úgy van, ahogy ők szeretnék, és elképesztő lesz, amikor elkészül! Videó!

Így néz ki egy Tour de France versenyző lába: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170719-igy-nez-ki-egy-biciklis-laba-a-tour-de-france-utan.htmlMegdöbbentő fotót töltött fel a közösségi oldalára egy kerékpárversenyző. TrendOrigoRicky Martin a fenekét is sminkelteti - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-ricky-martin-a-feneket-is-sminkelteti.htmlRicky Martin mindig a tökéletes megjelenésre törekszik, akkor is, ha ehhez az intimebb területeit is ki kell csinosítani: még a fenekét is sminkeltetiTrendOrigoŐk a legszexibb úszónők - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170719-a-legszexibb-uszonok-fotok.htmlA dögös úszónadrágos pasik után a legszebb úszónőket is összeszedtük, akiket ráadásul élőben is megnézhetsz a budapesti világbajnokságon.Trend--Andor Éva levágatta a haját? - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170719-andor-evara-ra-sem-lehet-ismerni-levagatta-a-hajat-foto.htmlAndor Éva olyan fotót posztolt közösségi oldalára, hogy elállt a lélegzetünk. Trend--Matt Peacock a férfi, akinek folyamatosan ellopják a fotóit: így csajoznakhttp://www.life.hu/trend/20170719-matt-peacock-a-ferfi-akinek-folyamatosan-ellopjak-a-fotoit.htmlMagánnyomozót fogad Matt Peacock, mert a férfiak előszeretettel lopják el a fotóját. Olyan helyes, hogy mindenki az ő képével akar becsajozni. TrendOrigoBikinis fotót villantott Lilu http://www.life.hu/trend/20170718-furdoruhas-kepet-posztolt-lilu.htmlJavában tombol a nyár Lilunál is, aki egyre forróbb fotókat oszt meg a közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.