A legvadítóbb magyar sztárok bikiniben: Galéria!

Tücsi Rubint Réka Dukai Regina Palvin Barbi Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába: a magyar lányok még mindig a legszebbek. Ők azok a bikinit villantós szépségek, akikre büszkék vagyunk. 

Vannak olyan magyar hírességek, akik szinte bármit magukra vehetnek, akkor is jól néznek ki. Ők azok, akik tökéletes alakkal, telt idomokkal, darázsderékkal és kockahassal is rendelkeznek. Minden posztjuk olyan, mintha valamelyik divatmagazinból lettek volna kivágva.

Nem csoda, hogy nemtől és kortól függetlenül csorgatják a nyálukat a többiek, amikor napvilágra kerül egy-egy ilyen fotó. Összeszedtük nektek azokat a magyar csodálnivaló szépségeket, akik bikinis fotókat is villantottak már a nyár tiszteletére.

/1707/A_leg2017721132543

Szerinted ki a legszexibb úszónő?

A dögös úszónadrágos pasik után a legszebb úszónőket is összeszedtük, akiket ráadásul élőben is megnézhetsz a budapesti világbajnokságon. Szerinted melyikük a legszebb? Fotók!

Durván előnytelen ruhában koncertezett Mariah Carey: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-nagyon-elonytelen-ruhaban-lepett-fel-mariah-carey.htmlMariah Carey szereti feszegetni a határokat, ezzel időnként magára haragítva a nagyérdeműt. Most ismét sikerült valami olyat tennie, amit nem kellett volna inkább. Trend--Mádai Vivien szexi fekete fürdőruhában vezetett műsort - Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-madai-vivien-furdoruhaban-vezetett-musort-video.htmlMádai Vivien kisfia születése óta van élete legjobb formájában. Alakját bárki megirigyelhetné. Mára nyoma sincs az egykor a súlyfeleslegével küzdő Viviennek. Nem is csoda, ha a Mokka készítői szívesen levetkőztetik... TrendOrigoLiz Hurley 52 évesen is egy bombázó- Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-liz-hurley-bikini-alsoban-logatta-a-labat-video.htmlElizabeth Hurley sem a mai generáció feltörekvő tagja, 53 évesen azonban még mindig elképesztő formában van. Ezt most bizonytíjuk is. TrendOrigoÍgy szexizik legújabb videójában Mihalik Enikő (18+)http://www.life.hu/trend/20170720-mihalik-eniko-meg-mindig-elkepesztoen-szexi.htmlMihalik Enikő egy divatmagazin felkérésére állt modellt, a végeredmény pedig elképesztő lett. TrendOrigoPlasztikrémmé változott Tara Reid: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170720-tara-reid-borzalmasan-nez-ki.htmlNemrég nyilvánosan mutatkozott Tara Reid. Jobb lett volna, ha inkább nem teszi. Trend--Ricky Martin a fenekét is sminkelteti - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-ricky-martin-a-feneket-is-sminkelteti.htmlRicky Martin mindig a tökéletes megjelenésre törekszik, akkor is, ha ehhez az intimebb területeit is ki kell csinosítani: még a fenekét is sminkeltetiTrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.