Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashleyről a képet Patrick Demarchelier neves divatfotós készítette. A plus size modell pedig posztolta a fotót, amellyel most is lenyűgözte a teltebb idomok rajongóit. 

Ashley Grahamet nem először látjuk pucéran vagy kevés ruhában, de ez esetben senki nem kifogásolja az "ismétlést". A modell ezúttal a LOVE Magazine felkérésére pózolt, és tényleg semmit nem bízott a fantáziára.

#LoveMagazine by #PatrickDemarchelier

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Bugyiban és harisnyatartóban pózol Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20170624-der-heni-bugyiban-es-harisnyatartoban-pozol.htmlSzemtelen című klipjének debütálása alkalmából nagyon dögös fotót posztolt magáról Dér Heni. TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20170624-tolvai-reni-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlA nagy melegre való tekintettel nem festette ki magát az énekesnő... TrendOrigoInterjú a világ legdrágább testű nőjével, Amanda Lepore-ralhttp://www.life.hu/trend/20170612-interju-a-vilag-legdragabb-testu-nojevel-amanda-lepore-ral.htmlA LifeBallra a világ legdrágább testű nője, Amanda Lepore is ellátogatott, ahol a Life.hu-nak egy igazán exkluzív interjút adott. Elmondta, miért őt nevezik a világ legdrágább testű emberének, mint ahogy azt is megtudhattuk, elégedett-e már önmagával, vagy további műtéteket tervez. Amanda, aki Armand névvel született és 17 éves kora óta él nőként, New Yorkban lakik, szerepelt már Elton John klipjében, énekel, rappel, színészkedik, modellkedik, és most jelent meg a legújabb könyve. Trend--Nem egészséges a tanga viselésehttp://www.life.hu/trend/20170610-nem-egeszseges-a-tanga-viselese-fertozesveszelyekkel-jar.htmlKevés olyan megosztó ruhadarab van mint a tanga. A nők egy része alig várja már, hogy kimenjen a divatból: ők szexinek de kényelmetlennek tartják. Mások szerint a legpraktikusabb viselet, de vannak, akik akkor sem húznák magukra, ha fegyvert szegeznének a halántékukhoz. Nos, a falatnyi bugyi esztétkai mibenléte ízlés dolga, ám az, hogy egészségileg mit okozhat, ha ezt részesíted előnyben, azok tények. TrendThinkstockBikinis képet posztolt VV Anetthttp://www.life.hu/trend/20170609-bikinis-kepet-posztolt-vv-anett-a-facebookra.htmlIgazi lájkvadász fotót tett közzé VV Anett. A szőke szépség bikiniben feszít. Trend--Smink nélkül szelfizett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20170528-smink-nelkul-szelfizett-toth-gabi-megosztotta-a-kovetoit.htmlFestetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.