Bomba bikinis fotókkal tarol Tolvai Reni

fotó bikini Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni megmutatta mitől döglik a légy: rég nem láttunk ilyen szexi fürdőruhás fotókat. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Tolvai Reni ás Kállay-Saunders András Törökországban nyaral, erről pedig fotókat is posztoltak már a közösségi oldalakon. Reni legutóbb közzétett fotója sajnos kapott hideget és meleget is: az egyik kommentelő durva szavakkal illette őt a származása miatt.

Ám a fiatal énekesnőt ez nem rázta meg különösebben, a frissen feltöltött fotói alapján legalábbis úgy tűnik, hogy sikerült megőriznie a jó hangulatát. Sőt, még nagyobb fokozatra kapcsolt, és a reptéri fotó után most bikinis felvételekkel kápráztatta el a követőit:

Sunbathin⛱ swimwear @answear_hu

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

A rajongói természetesen oda vannak a sztár tökéletes alakjától, és vélhetőleg a szerelme, András is. A képek alá rengeteg kedvelés, és több tucat komment is érkezett. Sokan irigykedve nézik a boldogan vakációzó szerelmeseket.

Fruity Juicy

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reni meztelen?

Könnyen elképzelhető, hogy Tolvai Reni anyaszült meztelen az egyik instagramos fotóján. Ugyan a mellei már nem látszanak, így nem lehet tudni, fedi-e valami az énekesnő testét, de könnyen elképzelhető, hogy nem: Fotó!

Sminkelj úgy, mint Selena Gomezhttp://www.life.hu/trend/20170719-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-selena-gomez.htmlSelena Gomez a szemünk láttára nőtt fel: televíziós sorozatszínészből egyenes út vezetett Hollywood meghódításához. Fiatal kora ellenére számos filmszereplés után énekesnőként is sikert sikerre halmoz. Mára kész nővé érett, igazi latin szépség. Lesd el a sztár szépségtitkait! Trend--Kim Kardashian a feneke helyett állandóan a mellbimbóját mutogatja - Fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170721-kim-kardashian-a-feneke-helyett-allandoan-a-mellbimbojat-mutogatja.htmlKim Kardashian a fenekéről volt híres, de mióta kiderült, hogy nem is olyan tökéletes a hátsója inkább profilt váltott. Mostantól a mellét mutogatja, nagyon erősen! Trend--Dominaszerkóban szexizik Nicki Minaj: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170721-rozsaszin-miniruhaban-pozol-nicki-minaj.htmlNicki Minaj pontosan tudja hogyan kell felhívni magára a figyelmet: nemrég ezzel a fotóval robbantotta fel az internetet. Trend--Durván előnytelen ruhában koncertezett Mariah Carey: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-nagyon-elonytelen-ruhaban-lepett-fel-mariah-carey.htmlMariah Carey szereti feszegetni a határokat, ezzel időnként magára haragítva a nagyérdeműt. Most ismét sikerült valami olyat tennie, amit nem kellett volna inkább. Trend--Mádai Vivien szexi fekete fürdőruhában vezetett műsort - Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-madai-vivien-furdoruhaban-vezetett-musort-video.htmlMádai Vivien kisfia születése óta van élete legjobb formájában. Alakját bárki megirigyelhetné. Mára nyoma sincs az egykor a súlyfeleslegével küzdő Viviennek. Nem is csoda, ha a Mokka készítői szívesen levetkőztetik... TrendOrigoLiz Hurley 52 évesen is egy bombázó- Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-liz-hurley-bikini-alsoban-logatta-a-labat-video.htmlElizabeth Hurley sem a mai generáció feltörekvő tagja, 53 évesen azonban még mindig elképesztő formában van. Ezt most bizonytíjuk is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.