Terpesztett és melleket villantott Blac Chyna: Fotó!

szexi fotó Blac Chyna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blac Chyna egy igazán forró sorozatot osztott meg a közösségi oldalán: megmutatta a legszexibb oldalát a rajongóinak. 

Blac Chyna viszonylag átlagos módon került a hírverés középpontjába: szült két gyermeket két celebnek, feltöltette a fenekét és a melleit, majd modellkedni kezdett. De úgy tűnik ez már bőven elég ahhoz, hogy valaki könnyedén megélhessen a rivaldafényben.

Blac Chyna (@blacchyna) által megosztott bejegyzés,

Nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szivárvány színű frizurát villantott, nemrég pedig egy feszülős bársonynaciban és tűsarkúban jógázott. Majd a sportolást követően behuppant egy bőrüléses csodajárgányba, ahol gyorsan még terpesztett és pucsított egyet a rajongók legnagyobb örömére.

Blac Chyna (@blacchyna) által megosztott bejegyzés,

A fotók felkerültek a sztár közösségi oldalára, hol többszázezer kedvelést gyüjtött velük össze, nem beszélve az áradozó kommentekről sem.

Blac Chyna fenekénél még biztos nem láttál nagyobbat!

A 27 éves hölgyemény máshogyan nem is ünnepelhette volna meg ötmilliomodik követőjét, mint azzal, hogy kivillantja hátsóját! Sőt, nem csak kivillantotta, hanem egyenesen beletolta a rajongók arcába: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.