Lilu alakját sok huszonéves megirigyelhetné: Fotó!

fotó szexi Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető simán letagadhatna néhány évet, hiszen az alakját tekintve egyáltalán nincs miért panaszkodnia, sőt.

Lilu közösségi oldalát nézegetve egyértelmű, hogy a műsorvezetőnél is beköszöntött a vakációzás időszaka. Sorra jelennek meg a különböző családi és fürdőruhás fotók, de olyan képet is feltöltött az Instájára, ahol éppen ráncba szedték a 41 éves sztárt.

Most pedig egy újabb felvétel került fel, amitől mindannyiunk lélegzete elállt. A szexi szőkeség ugyanis hosszú, vékony combokat, és lapos hasat villantott a követőinek. Nem csoda, hogy már majdnem 2 ezer kedvelést is kapott.

#sun #feelthesun #beachlover #lastdays

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Orosz Barbi szexi fürdőruhás alakot villantott: Fotó!

A szexi műsorvezető nem csak új frizurát, hanem bomba testet is villantott. Citromsárga fürdőruhában pózolt a vízparton, a jó hangulatról pedig kép is készült, amelyet a rajongói imádnak: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.