Ilyen szexinek még sosem láttuk Kendall Jennert

modell szexi fotó Kendall Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotó kerüt napvilágra Kendall Jennerről. Ez az a fajta fénykép, amitől akaratod ellenére is leesik az állad. 

A 21 éves divatmodell nem szégyellős, ha a testéről van szó. Ez nem is meglepő, hiszen ilyen alakkal nincs is miért szégyellnie. Nemrég meg is mutatta a hegyesedő bimbóit, és a végtelen lábait is, melyekért külön külön is rajonganak a követői.

Most pedig egy fekete-fehér fotó került fel a sztár közösségi oldalára, amely egyszerre erotikus, szexi és művészi. Kendall a szabadban, anyaszült meztelenül fekszik egy kőből készült asztalon, felette pedig egy pazar csillár díszeleg.

i don't smoke

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

A modell csak lazán hever az asztalon egy szál cigivel a kezében, mint akinek semmi gondja. És tulajdonképpen nincs is, hiszen ezzel a felvétellel közel 3 millió kedvelést zsebelt be a közösségi oldalán.

Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!

Sosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka.

Kivillannak a mellek a legújabb bikinikből - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170725-kivillannak-a-mellek-a-legujabb-bikinikbol.htmlAzt hinné az ember, hogy a bikiniknél már csak a mintákban lehet újat mutatni, de nem. Még mindig takarhat kevesebbet és kevesebbet ez a darab: a legutolsó divat szerint a legjobb, ha itt-ott kilóg a cici! Trend--Köböl Anita irtó szexi, mégis elégedetlen magával: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170725-szexi-bikinis-foton-pozol-kobol-anita.htmlA csinos műsorvezető különleges fotóval örvendeztette meg a követőit: így fest bikiniben. Trend--Ben Affleck figyelmeztette barátnőjét, hogy öltözzön igényesebbenhttp://www.life.hu/trend/20170725-ben-affleck-figyelmeztette-baratnojet-hogy-oltozzon-igenyesen.htmlBen Affleck nagyon ad a külsőségekre, így hiába imádja új barátnőjét, nem elégedett vele: felszólította, hogy legyen igényesebb! Trend--Így készül a Balaton ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20170720-igy-keszul-a-balaton-ihlette-smink-larion-oscartol.htmlCsobbanj a nyár legizgalmasabb színeivel. Legyél elragadóan vonzó pillanatok alatt nappal vagy az esti vízparti bulikon! Trend--Jó pár évet letagadhatna Sharon Stone: Bikinis fotóhttp://www.life.hu/trend/20170724-igy-szexizik-bikiniben-a-kozel-hatvaneves-sharon-stone.htmlSharone Stone fürdőruhás fotójától leesett az állunk: nem úgy néz ki, mint aki mindjárt betölti a 60 éves kort. Trend--Meztelenül pózolt Caroline Wozniacki: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-caroline-wozniacki-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlCaroline Wozniacki ledobta a textilt, és felforrósította maga körül a levegőt: ilyen fotókat még sosem láttunk róla. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.