Gáspár Evelin levágatta a haját - Fotó!

Forrás: Instagram/evelingaspar -
hajvágás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin úgy döntött, itt az ideje, hogy vigyen egy kis játékosságot a hosszú hajába, és milyen jól tette. Szuperül áll neki az új frizurája!

Gáspár Evelin mindig igyekszik valamilyen újdonsággal elvarázsolni a követőit, már ami a külsejét illeti. A celeb fogyása óta nagyon sok képet tesz közzé magáról Instagram-oldalára, és szereti a változatosságot is, bár sokáig arra nem szánta rá magát, hogy a frizuráját megváltoztassa, de ennek most vége.

Gáspár Evelin haja már nem így néz ki Forrás: Instagram/evelingaspar

Evelin ugyanis nagyon dögös frizurát vágatott magának, ugyan a hosszú hajától nem búcsúzott el. Nem is lehetne elképzelni rövid hajjal a celebet, de szerencsére nem is kell: csupán egy kis játékosságot vitt a hajkoronájába, de nagyon jól áll neki!

A legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoIlyen szexinek még sosem láttuk a Kendall Jennerthttp://www.life.hu/trend/20170725-pucer-fotot-villantott-kendall-jenner.htmlElképesztő fotó kerüt napvilágra Kendall Jennerről. Ez az a fajta fénykép, amitől akaratod ellenére is leesik az állad. Trend--Nagy piros háromszög lett Rihannábólhttp://www.life.hu/trend/20170725-szornyu-ruhaban-jelent-meg-rihanna.htmlA legnagyobb jó indulattal sem tudunk sok pozitívumot mondani Rihanna legújabb ruhaválasztása kapcsán. TrendOrigoLilu alakját sok huszonéves megirigyelhetné: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170725-lilu-elkepeszto-formaban-van.htmlA csinos műsorvezető simán letagadhatna néhány évet, hiszen az alakját tekintve egyáltalán nincs miért panaszkodnia, sőt. Trend--Kivillannak a mellek a legújabb bikinikből - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170725-kivillannak-a-mellek-a-legujabb-bikinikbol.htmlAzt hinné az ember, hogy a bikiniknél már csak a mintákban lehet újat mutatni, de nem. Még mindig takarhat kevesebbet és kevesebbet ez a darab: a legutolsó divat szerint a legjobb, ha itt-ott kilóg a cici! Trend--Jó pár évet letagadhatna Sharon Stone: Bikinis fotóhttp://www.life.hu/trend/20170724-igy-szexizik-bikiniben-a-kozel-hatvaneves-sharon-stone.htmlSharone Stone fürdőruhás fotójától leesett az állunk: nem úgy néz ki, mint aki mindjárt betölti a 60 éves kort. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.