Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!

Rihanna vörös szőnyeg Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. 
  • Elena

Az elmúlt hetek egyik legemlékezetesebb ruhájában leginkább a latin-amerikai hercegnőre, Elenára hasonlított Rihanna. A ruha egyébként kapott hideget-meleget is, ugyanis sokaknak nem tetszett a nagy abroncs, vagyis éppen a hercegnős szabás, illetve a dekoltázsára is kapott kritikákat.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Hamupipőke

Az idei cannes-i filmfesztiválon a modern Hamupipőkét hozta az énekesnő. A babakék ruhát a magasan felvágott szoknya, a fűző és az alávett ing kontrasztja, és a látványos ékszerek tették extravagánssá.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Tiana

Szintén Cannes-ban vette fel azt a Dior Couture ruhát, amiben Tiana hercegnőre hasonlított, habár a napszemüveg tényleg nagyon modernné tette a hercegnős viseletet.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Belle

Még Belle csodálatos sárga estélyi ruháját is lekoppintotta Rihanna a híres-nevezetes, mémekben is bővelkedő, 2015-ös Met-gálán. Az eseményen Rihanna kanárisárga Guo Pei ruhakölteményben jelent meg, amelyhez hosszú palást is tartozott, így a fejedelmi külső garantált volt.

Forrás: AFP, Disney Wikia

A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyi

A napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • Ariel

A Valerian és az ezer bolygó városa című film világpremierjén újfent egy modern köntösbe öltöztetett hercegnői ruhát vett fel az énekesnő. Ariel buggyos ujjait meghagyta, de elől rövidre vette a szoknyát.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Jázmin

Buggyos nadrág ugyan nem volt, de a már említett film párizsi premierjén leginkább Jázmin stílusára hajazott Rihanna öltözéke. A gyöngyök és egyéb díszek hozták az indiai vonalat, és a melltartós felső sem maradt el.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Elza

Egyik legbotrányosabb ruháját is értelmezhetjük egyfajta modern hercegnőruhának. Az amerikai dizájnereket díjazó CFDA-gálán 2014-ben egy áttetsző ruhát viselt, ami alatt szerencsére egy kis bugyi még megfért, így nem volt teljesen pucér az énekesnő. Tisztára mint egy 21. századi Elza.

Forrás: AFP, Disney Wikia
  • Csipkerózsika

Csipkerózsika stílusa sem áll távol Rihannától, aki 2015-ben viselt egy hatalmas szoknyával kialakított, rózsaszín ruhát. Hihetetlen, hogy minden jól áll a barbadosi énekesnőnek!

Forrás: AFP, Disney Wikia

Ilyen pocsékul még soha nem nézett ki Rihanna

Rihanna sem mindig tündököl, nem is olyan régen furcsa, és cseppet sem előnyös szerelésével lepett meg minket. Nézd meg a fotót!
Hollywood legdögösebb pasijai szakállal és anélkül - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170727-hollywood-legdogosebb-pasijai-szakallal-es-anelkul.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint az elmúlt években. De nem mindenkinek áll jól, ahogy az is igaz, hogy akinek jól áll, azon divattól függetlenül is szívesen látjuk. Nézzük, Hollywoodban kik próbálkoztak szakállal, és kik azok, akiknek örökre el kellene felejteniük. TrendAFPNyáresti smink partikirálynőknekhttp://www.life.hu/trend/20170720-nyaresti-smink-partikiralynoknek.htmlA nyári szezon legizgalmasabb neon színeivel és a metálos textúráival te lehetsz a fülledt nyári partik középpontja. Fantasztikusan mutatnak a napbarnított bőrön ezek a vibráló árnyalatok, sőt ha még csillogó fényekkel is kihangsúlyozod, garantáltan sikered lesz. Trend--Nyári lábápolás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20170725-nyari-labapolasi-trukkok.htmlAkár egész évben dugdoshatjuk, de nyáron a lábfejünk is előtérbe kerül. A papucs- és szandálszezon viszont érdekes kettősséget hoz, mert ugyan ilyenkor szeretnénk, ha a legszebb lenne, de éppen ezek a lábbelik teszik leginkább tönkre, így érdemes odafigyelni a mindennapi ápolására. Ehhez adunk most tippeket! Trend--Jennifer Lopez egykor és most: így nézett ki pályafutása kezdetén a ma 48 éves énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170721-jennifer-lopez-egykor-es-most-48-eves-lett-a-sztar.htmlA latin díva, Jennifer Lopez 1999-ben adta ki első lemezét, azóta a popzene élvonalában van. De nemcsak zenéjével vagy tánctudásával tűnt fel, hanem vörös szőnyeges ruhaválasztásaival is, amelyek alapján bátran állíthatjuk: JLo igazi dekoltázskirálynővé avanzsált. TrendOrigoA legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoA legszőrösebb celeblábak - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170718-a-legszorosebb-celeblabak-hollywoodbol.htmlÁltalában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.