Fergie mindenki szeme láttára húzta le bugyiját - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lmno -
fenék bikini Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergie sem panaszkodhat, annak ellenére, hogy 42 éves alakja szinte teljesen hibátlan még bikiniben is. Strandolás közben pedig a popsiját is láthattuk: Fergie ugyanis lehúzta a bugyiját.

Fergie is csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik akarva vagy éppen akaratlanul, de többet mutattak strandolás közben magukból. Nemrég egy gyönyörű modell szabadult meg a bikinifelsőjétől, és egy szál ciciben napozott anélkül, hogy egy kicsit is zavartatta volna magát. Fergie pedig a bugyiját húzogatta meg alaposan.

Fergie teljesen felöltözve is irtó dögös Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lmno

Addig sikerült igazgatnia a bugyiját, hogy végül megvillantotta a meztelen hátsóját. Ezt persze senki nem fogja felróni neki, azt inkább, hogy miért nem húzta még egy kicsit lejjebb azt a bikinialsót. Ennyi jutott, nem szabad elégedetlennek lenni.

Fergie megvillantotta a popsiját Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lmno
Kate Moss megmutatta a melleit egy helikopteren - Fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20170802-kate-moss-megmutatta-a-melleit-egy-helikopteren.htmlKate Moss 43 évesen is bátran bevállalja a pucérkodást, de akinek ilyen jó teste van, annak nincs is oka arra, hogy takargassa: most épp a melleit mutatta meg! TrendNorthfotoSarka Kata levágatta a haját -Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-sarka-kata-levagatta-a-hajat-uj-frizura-foto.htmlSarka Kata drasztikus változáson esett át és ezt meg is mutatta követőinek. Trend--Félmeztelenül szexizik Ashley Graham: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-brutal-szexi-fotot-villantott-ashley-graham.htmlKedvenc plus size modellünk megint nagyot villantott: szinte teljesen meztelenül borzolja a kedélyeket. TrendOrigoDrew Barrymore így néz ki smink nélkül. Már őszül is - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170801-drew-barrymore-igy-nez-ki-smink-nelkul-mar-oszul-is.htmlDrew Barrymore túlvan már azon, hogy hiú legyen. Lazán közzétesz magáról valóban smink és filter nélkül képeket, és még az ősz hajszálait is bevállalja. TrendOrigoAmber Rose totál meztelen: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-amber-rose-meztelen-testet-villantott.htmlAmber Rose olyan fotót posztolt az Instájára, amit nem igazán tudunk értelmezni. Több, mint durva... TrendOrigoMeztelen férfi ugrált egy esküvői fotón http://www.life.hu/trend/20170801-pucer-ferfi-trollkodott-egy-eskuvoi-foton.htmlSzámtalan módja van annak, hogy miként tegyünk emlékezetessé egy esküvői fotózást. Ám erre a verzióra senki sem számított. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.