Kockahassal szexizik Aleska: Fotó!

fotó Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska legfrissebb fotójától még az internet is felforrt: tökéletes kockahasat és óriási melleket is villantott. 

Sáfrány Emese élete valóságos tündérmese: rengeteg munkával elérte, hogy profi légtáncos lehessen, sőt, egyszer azt is bevallotta, hogy miért pont ezt a szakmát szemelte ki magának. Rengeteg fotót és videót láthattunk már gyakorlás közben a fiatal lányról, ám nemrég kiderült, hogy nem csak a hivatása teszi boldoggá Aleskát.

Hanem az új szerelme is, akit nemrég szintén megmutatott a rajongóknak. Nyilvánosan még nem történt bemutatás, de a képek alapján annyi biztosan kiderül, hogy imádják egymást és nagy az öröm. Erről árulkodik Aleska legfrissebb fotója is, amelyen a kockahas és a gigadekoltázs mellett a sugárzó boldogság is látszik:

Naná,hogy többszáz kedvelést kapott a rajongóitól.

Kim Kardashian mellbimbóját mindenki látta http://www.life.hu/trend/20170803-mindenki-latta-kim-kardashian-mellbimbojat.htmlA szexi híresség sokat nem habozott: mindenkinek megmutatta mi van a pólója alatt. Tette mindezt KÉTSZER a héten. Biztos ott is tombol a kánikula. Trend--Jane Fonda rövid, vörös hajat villantott http://www.life.hu/trend/20170803-voros-frizurat-villantott-jane-fonda.htmlLassan 80 éves, mégis észbontóan jól néz ki. Ráadásul most rövid vörös hajat villantott. TrendAFPCsillámlós nemi szerv a nők legújabb trendje (18+)http://www.life.hu/trend/20170802-csillogos-noi-nemi-szerv-a-nok-uj-orulete.htmlAzt hinnénk, hogy egy ponton túl már nincsen új a nap alatt. De kiderült, hogy mégis, úgy hívják: csillámló nemi szerv. Trend--Félmeztelenül szexizik Ashley Graham: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-brutal-szexi-fotot-villantott-ashley-graham.htmlKedvenc plus size modellünk megint nagyot villantott: szinte teljesen meztelenül borzolja a kedélyeket. TrendOrigoAmber Rose totál meztelen: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-amber-rose-meztelen-testet-villantott.htmlAmber Rose olyan fotót posztolt az Instájára, amit nem igazán tudunk értelmezni. Több, mint durva... TrendOrigoÍgy fest smink nélkül Péterfy Bori: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-ilyen-peterfy-bori-arca-smink-nelkul.htmlKülönleges fotó került fel a híres magyar énekesnő közösségi oldalára: megmutatta a rajongóinak a természetes arcát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.