Kim Kardashian fotó eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki életében van legalább egy olyan fotó, amit kiposztolt, de később már megbánta. Nos, ilyen Kim Kardashian oldalán is van, de mégsem törölheti le, mert egymillióan kedvelték. 

Kim rettentően boldog volt, mikor Kanye West megkérte a kezét 2013 őszén. A sztáranyuka azonnal ki is posztolta a képet a kivetítőről, melyen hatalmas betűkkel az állt: "Kérlek, gyere hozzám!"

Az egzotikus szépség pedig természetesen igent mondott, aminek mindenki nagyon örült. Nem véletlen, hogy a nagy eseményről készült kép egymillió kedvelést kapott, ám Kim mégis

szíve szerint inkább letörölné az oldaláról,

de tudja, hogy ezt már nem lehet.

Persze nem azért távolítaná el, mert már nem menne hozzá Westhez, hanem azért, mert a gyűrűs kezéről készült fotón túlságosan rövidek a körmei, és ez egyáltalán nem esztétikus - írta meg a Cosmopolitan.

YES!!!

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian

Természetesen ezért a pénzért elvárások is vannak: tilos az alkohol és a droghasználat, kávét is maximum napi egyet ihat az illető. Szaunába és fürdőkbe sem járhat, illetve hajának a daurerolása sem megengedett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.