Új fotó Beyoncéról, remek formában van a szülés után

Jay-Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete adott életet ikreinek Beyoncé, simán letagadhatná: tökéletes formában van.

A minap fotózta egymást a világ legjobban kereső sztárpárja, Beyoncé és Jay-Z, miközben kicsit kiszakadtak a szülői teendőkből és randizni mentek. Mindezt nyugodtan meg is tehetik, ugyanis kiderült, csemetérikre összesen 8 bébiszitter vigyáz.

A sztármami elképesztő formában van, ha nem tudnánk, el sem hinnénk, hogy alig pár hete hozta világra cuki ikreit, akikkel ráadásul még akadtak problémák a szülés után, így jó ideig haza sem vihették őket.

Beyoncé egy szexi csíkos inget viselt, valamint

új frizurát is villantott:

hosszú fürjeit dögös vállig érőre váltotta.

Nem hiába, a világsztárnak minden jól áll.

Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs titokban randiztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-titkos-randija.htmlA közelmúltban röppent fel a hír: a magyar sztárfocista és a szupermodell között több van barátságnál. Ezt egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem, ám újabb bizonyíték került napvilágra, ami kettejük románcáról árulkodik...TV + Sztárok--A világ legnagyobb mellű nője szén fekete lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-a-vilag-legnagyobb-mellu-noje-fekete-lett-foto.htmlMartina Big arról híres, hogy óriási mellekkel van megáldva. Illetve csak volt, ugyanis ma már más miatt is beleég az emberek tudatába.... TV + SztárokOrigoDespacitóra táncolt a magyar úszónő, Molnár Flóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-molnar-flora-uszo-despacitora-tancolt-video.htmlA Despacito az idei vizes vb-re is befurakodott: így rázta rá a magyar úszónő, miután kijött a medencéből.TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20170802-jakabos-zsuzsa-kimondta-a-boldogito-igent.htmlAmint arról a Life.hu is beszámolt, Jakabos Zsuzsa úszónő edzőjével alkot egy párt. A kapcsolat komoly, olyannyira, hogy a kzelmúltban össze is házasodtak.TV + Sztárok--Erzsébet királynő minden nap alkoholt iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-erzsebet-kiralyno-minden-nap-fogyaszt-alkohol.htmlErzsébet királynő elképesztő formában van, pedig már a száz felé közeledik. A közelmúltban kiderült, hogy valószínűleg őt az alkohol konzerválja, ugyanis minden nap megiszik néhány pohárkával, nem is akármit... TV + Sztárok--Szilágyi János a halálra készül?http://www.life.hu/sztarok/20170731-szilagyi-janos-szerint-kozel-a-veg.htmlSzilágyi János, legendás televíziós személyiség Azurák Csabának adott interjút, amelyben elárulta, hogy bizony nehezen éli meg, hogy eljárt felette az idő és öregségére semmi dolga sincs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.